Bielenda Professional Grapefruit handmasker met paraffine 400 g

€ 7,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

- hydrateert de huid optimaal,
- regenereert, verzacht en verfrist de opperhuid,
- ondersteunt de verlichting van pigmentvlekken,
- stimuleert de microcirculatie,
- vergemakkelijkt een diepere penetratie van actieve stoffen.

Paraffine, bijenwas, zoete amandelolie, vitamine E, vitamine C, pompelmoesolie.

GEZICHT, AFVAL OF ANDERE LICHAAMSDELEN: Smelt de paraffine tot een vloeibare consistentie, de temperatuur mag niet hoger zijn dan 53 graden Celsius. Masseer de juiste ampul op het gezicht, de halslijn of andere delen van het lichaam die voor de behandeling zijn voorbereid en bedek ze vervolgens gelijkmatig met katoenen gaas. Bedek de ogen met vochtige wattenschijfjes. Breng het masker rechtstreeks vanaf de verwarming aan met een borstel, beginnend vanaf het voorhoofd, waarbij de neusgaten vrij blijven. Herhaal het aanbrengen van paraffine meerdere keren ( 5 lagen). Verwijder het masker en het gaasje na 10 minuten. HANDEN: Masseer na het peelen de whitening-ampul, dompel uw handen 3-5 keer rechtstreeks in het verwarmde paraffinemasker. Trek foliehandschoenen aan en vervolgens badstofhandschoenen. Na 10 minuten verwijderen, Luxurious Regenerating Cream in handen en nagels masseren.

Uitgebreide en snelle regeneratie van de huid van handen, gezicht en decolleté.

Paraffine, bijenwas, zoete amandelolie, vitamine E, vitamine C, pompelmoesolie

GEZICHT, AFVAL OF ANDERE LICHAAMSDELEN: Smelt de paraffine tot een vloeibare consistentie, de temperatuur mag niet hoger zijn dan 53 graden Celsius. Masseer de juiste ampul op het gezicht, de halslijn of andere delen van het lichaam die voor de behandeling zijn voorbereid en bedek ze vervolgens gelijkmatig met katoenen gaas. Bedek de ogen met vochtige wattenschijfjes. Breng het masker rechtstreeks vanaf de verwarming aan met een borstel, beginnend vanaf het voorhoofd, waarbij de neusgaten vrij blijven. Herhaal het aanbrengen van paraffine meerdere keren (3-5 lagen). Verwijder het masker en het gaasje na 10 minuten. HANDEN: Masseer na het peelen de whitening-ampul, dompel uw handen 3-5 keer rechtstreeks in het verwarmde paraffinemasker. Trek foliehandschoenen aan en vervolgens badstofhandschoenen. Na 10 minuten verwijderen, Luxurious Regenerating Cream in handen en nagels masseren.



Paraffine, Cera Alba (bijenwas), Paraffinum Liquidum (minerale olie), Parfum (geur), Citrus Grandis ( Grapefruit ) schilolie, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) olie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, tocoferylacetaat, ascorbylpalmitaat , lecithine, citral, limoneen, linalool, CI 47000 (D&C Yellow 11).


68346

Specifieke referenties

ean13
5904879004044

Bielenda Professional...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies