• -15%
  • 15%

ONLYBIO Hand in Balance Frambozen handzeep 500 ml

€ 3,99
€ 4,69
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 3,91

De frambozengeur omhult je handen met sensuele zoetheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

ONLYBIO Hand in Balance Frambozen handzeep 500 ml

Frambozen handzeep reinigt en voedt niet alleen je handen, maar brengt je ook in een goed humeur dankzij de unieke geur. De formule is rijk aan Scandinavisch frambozenextract, perfect voor de verzorging van een droge en beschadigde huid, versnelt herstelprocessen, verbetert de elasticiteit en hydrateert intensief. Hierdoor wordt het heerlijk zacht en fluweelzacht. Belangrijk is dat de zeep wasmiddelen bevat die effectief en tegelijkertijd heel zacht werken. Het is veganistisch en gemaakt van maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Een kleine hoeveelheid zeep moet goed worden gemasseerd in natte handen. Was vervolgens de huid grondig, denk aan de vingers en de ruimtes ertussen, en spoel het resulterende schuim vervolgens af met schoon water.

SAMENSTELLING

Aqua, Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Natriumchloride, Glycerine, Rubus Idaeus (framboos) Zaadolie, Glyceryl Oleaat, Natrium Cocoyl Glutamaat, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109172
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209844784

ONLYBIO Hand in Balance...

€ 4,69 € 3,99
group_work Toestemming voor cookies