• -15%
  • 15%

Kimoco Beauty hydro liftende en hydraterende ooglapjes 10 stuks

€ 3,31
€ 3,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 3,90

Hydro ooglapjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Kimoco Beauty hydro liftende en hydraterende ooglapjes 10 stuks

Hydrogel oogkussentjes zijn een product dat de huid rond de ogen snel en effectief verjongt. De vlokken bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals hyaluronzuur, aloë vera-extract, collageen en vele andere die een hydraterende, voedende en liftende werking hebben. Dankzij het gebruik van hydrogeltechnologie hechten de pads perfect aan de huid, waardoor deze intensief wordt verzorgd en geregenereerd. Hyaluronzuur en collageen verbeteren de elasticiteit van de huid, terwijl aloë vera en andere voedingsstoffen de structuur revitaliseren en revitaliseren. Het product is perfect voor iedereen die wil zorgen voor een jonge en stralende huid rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde huid onder de ogen en ongeveer 15-20 minuten laten intrekken. Masseer de resterende gel zachtjes op de huid. Meerdere keren per week gebruiken. Als u een snel effect wilt van het verminderen van zwelling - koel de vlokken voor gebruik in de koelkast.

SAMENSTELLING

Water , Glycerine, Sorbitol, Chondarus Crispus-poeder, Xanthaangom, Polysorbaat 20, Collageen, Natriumhyaluronaat, Pearl , Butyleenglycol, Rosa Rugosa-bloemolie, Sargassum Pallidum-extract, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Methylparaben, Caprylhydroxaminezuur. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110705
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903794191990

Kimoco Beauty hydro...

€ 3,90 € 3,31
group_work Toestemming voor cookies