• -15%
  • 15%

Vis Plantis Pharma Care voor vet haar Mint + Menthol 150 ml

€ 4,17
€ 4,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 4,90

Natuurlijke kruidenlotion is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van overmatig vet haar en problemen die verband houden met overmatige talgproductie op de hoofdhuid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Vis Plantis Pharma Verzorgingslotion voor vet haar Mint + Menthol 150 ml

Natuurlijke kruidenlotion is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van overmatig vet haar en problemen die verband houden met overmatige talgproductie op de hoofdhuid. De samenstelling is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die de werking van de talgklieren helpen reguleren en tegelijkertijd het haar niet belasten. De hoofdingrediënten van de lotion zijn munt, salie, groene thee en menthol. Deze natuurlijke ingrediënten hebben verfrissende eigenschappen, voorkomen overmatige haarvetheid en reguleren de talgproductie op de hoofdhuid. Hierdoor blijft het haar langer fris en is de hoofdhuid vrij van irritatie en roosproblemen. Belangrijk is dat de lotion geen ethylalcohol bevat, die het haar en de hoofdhuid kan uitdrogen, of andere stoffen die het haar verzwaren. Hierdoor is de lotion zacht, plakt het haar niet aan elkaar en droogt het niet uit. Dit is een ideale oplossing voor mensen die willen genieten van fris en gezond haar zonder het vaak te hoeven wassen. Het flesje met de lotion is milieuvriendelijk, gemaakt van 100% gerecyclede materialen en recyclebaar. Dit is een druppel op de gloeiende plaat van de inspanningen om onze planeet te beschermen.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een droge of licht vochtige hoofdhuid en grondig masseren. Dagelijks gebruiken, niet direct voor het wassen van je haar aanbrengen, zodat de lotion de tijd heeft om in te werken

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, BehenamidopropylDimethylamine, Melkzuur, Isopropylpalmitaat, Ricinus Communis-zaadolie, Arctum Lappa-wortelextract, Biotine, Inuline, Cetrimoniumchloride, Niacinamide, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114119
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618135603

Vis Plantis Pharma Care...

€ 4,90 € 4,17
group_work Toestemming voor cookies