Tołpa Pre Age Matterend Normaliserend Serum 20 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Matterend serum is ontworpen om de conditie van de huid te normaliseren en te verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age Matterend Normaliserend Serum 20 ml

Matterend gezichtsserum is ontwikkeld om de conditie van de huid te normaliseren en te verbeteren. Het biedt vele voordelen die gericht zijn op het verminderen van huidonvolkomenheden en het zorgen voor een gezonde uitstraling. Hier zijn enkele van de eigenschappen van dit serum:

- Vermindert mee-eters, papels en puisten: Het serum bevat ingrediënten die mee-eters, papels en puisten helpen verminderen en verwijderen, wat bijdraagt aan een gladder huidoppervlak.

-Normaliseert de talgafscheiding: het serum helpt de talgproductie te reguleren, wat vooral gunstig is voor mensen met een vette of gecombineerde huid. Het heeft een matterende werking en voorkomt overmatige glans van de huid.

- Elimineert tekenen van vermoeide huid: dankzij het gehalte aan geschikte ingrediënten vermindert het serum tekenen van huidvermoeidheid, zoals grijze, aardse tinten of een algeheel vermoeid uiterlijk.

- Langdurige hydratatie: het serum zorgt voor intense hydratatie en langdurige hydraterende effecten, waardoor de huid zacht, glad en goed gehydrateerd blijft.

- Egaliseert en verheldert: het serum helpt de huidskleur te egaliseren, verkleuring en vlekken te verminderen, waardoor de huid er egaler en stralender uitziet.

- Vertraagt het ontstaan van rimpels: Regelmatig gebruik van het serum kan het ontstaan van rimpels en tekenen van huidveroudering helpen vertragen.

-Verbetert de elasticiteit: het serum bevat ingrediënten die de elasticiteit van de huid helpen verbeteren, wat bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit.

-Trekt snel in: het serum heeft een lichte textuur die snel intrekt zonder een vettig laagje op de huid achter te laten.

- Verzacht en verbetert het uiterlijk van de huid: het serum heeft een gladmakend effect, helpt het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren en geeft het een gladde en gezonde glans.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum zachtjes in een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals. Breng de juiste crème aan. Gebruik in de ochtend en avond

SAMENSTELLING

Aqua , Methylpropanediol, Turfextract, Maltodextrine, Coco-caprylaat, Syringa Vulgaris-bladcelkweekextract, Tocoferol, Parfum, Carbomeer, Natriumpolyacrylaat, Dinatrium-EDTA, Natriumhydroxide, Caprylylglycol, Fenylpropanol, Benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111995

Specifieke referenties

ean13
5903900961035

Tołpa Pre Age Matterend...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies