Tołpa Pre Age Moisturizing Brightening Face Serum 20 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Hydraterend en verhelderend serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age Moisturizing Brightening Face Serum 20 ml

Moisturizing Illuminating Face Serum is een sensationeel product dat de huid voorziet van intense hydratatie en een stralende glans. Hier is de nieuwe beschrijving van dit serum:

-Hydrateert 24 uur lang: het serum is rijk aan hydraterende ingrediënten die de huid de hele dag door diepe en langdurige hydratatie geven. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd, waardoor de elasticiteit en stevigheid toenemen.-

- Verlicht: dankzij speciale verhelderende ingrediënten geeft het serum de huid een natuurlijke glans en uitstraling. De huid ziet er jonger, stralender en gezonder uit.

- Herbouwt de beschermende barrière van de huid: het serum ondersteunt de reconstructie van de natuurlijke beschermende barrière van de huid en beschermt deze tegen vochtverlies en schadelijke externe factoren. De huid is beter bestand tegen stressfactoren en agressieve omgevingsomstandigheden.

- Vermindert mimische rimpels: dankzij de anti-rimpeleigenschappen helpt het serum de zichtbaarheid van mimische rimpels te verminderen. De huid wordt gladder en mimische lijntjes zijn minder zichtbaar.

-Is een meester in het gladmaken: dankzij de lichte consistentie wordt het serum perfect opgenomen en werkt het als een meester in het gladmaken van de huid. De huid wordt glad en de structuur is verenigd.

-Verbetert de huidskleur: het serum heeft eigenschappen die de huidskleur egaliseren, waardoor verkleuring en oneffenheden worden verminderd. De huid ziet er gezond en egaal uit.

-Perfect als basis voor make-up: het serum kan worden gebruikt als een uitstekende basis voor make-up en zorgt voor een glad en gehydrateerd huidoppervlak. Make-up blijft langer zitten en ziet er egaler uit.

-Trekt snel in en verstopt de poriën niet: de lichtgewicht formule van het serum trekt snel in zonder een vettig laagje op de huid achter te laten. Bovendien verstopt het de poriën niet, wat vooral belangrijk is voor mensen met een mee-etergevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum zachtjes in een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals. Breng de juiste crème aan. Gebruik elke ochtend

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, hydroxypropylzetmeelfosfaat, turfextract, gehydrolyseerde algin, rhodiola rosea-wortelextract, ceramide NP, pentapeptide-48, gehydrogeneerde lecithine, Hyaluronic Acid , Olive , mica, natriumhydroxide, natriumfytaat, Maltodextrine, Ethylhexylglycerine, Fenethylalcohol, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Methylpropaandiol, Benzoëzuur, Kaliumsorbaat, Parfum, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111991

Specifieke referenties

ean13
5903900961042

Tołpa Pre Age Moisturizing...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies