Delia Cameleo Herbal Henna voor haarkleuring 4.4 Pittig bruin 75 g

€ 3,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Kruidenhenna Cameleo op basis van natuurlijke chna is een kleurcrème zonder ammoniak en oxidanten, die een mooie haarkleuring garandeert zonder de natuurlijke structuur te verstoren.

De innovatieve formule combineert natuurlijke Indiase chna (Lawsomia inermis), geselecteerde kleurstoffen en kostbare Marokkaanse olie, waardoor het haar zachtjes de juiste kleur krijgt.

Het zorgt niet alleen voor intense tinten, maar dankzij de verzorgende ingrediënten maakt het het haar meer gevoed, zacht, krijgt het zijn glans en gezonde uitstraling terug. Kruidenhenna is ideaal voor toon-op-toon haarverven - zonder radicale kleurveranderingen. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen die beginnen met verven of die de voorkeur geven aan natuurlijke, gezonde kleuren.

Sollicitatie

Haarverf.

Gebruik

Breng de inhoud van de tube aan op gewassen en licht gedroogd haar. Gelijkmatig verdelen en 30 minuten laten intrekken. Door de tijd te verlengen, wordt de kleur dieper. Was na het verven de resten van de crème van het voorhoofd, de oren en de nek en spoel het haar vervolgens grondig uit met warm water.

Extra informatie

0% ammoniak en oxidanten.

103118

Specifieke referenties

ean13
5901350449172

Delia Cameleo Herbal Henna...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies