• -€ 1,20
  • topdeal
  • - € 1,20

Het gewone Serum met salicylzuur 2% 30 ml

€ 8,40
€ 9,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 8,91

Serum exfolieert effectief de dode huid, reinigt de talgklieren en reguleert de overmatige talgproductie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Het gewone Serum met salicylzuur 2% 30 ml

Serum met 2% salicylzuur is een innovatief watervrij product dat de dode huid effectief exfolieert, de talgklieren reinigt en de overmatige talgproductie reguleert. Salicylzuur is op een zachte maar effectieve manier samengesteld en heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor de probleemhuid wordt verlicht. De formule van het serum is gebaseerd op squalaan, dat niet alleen de huid perfect hydrateert, maar ook het regeneratieproces versnelt, irritaties verzacht en geleidelijk salicylzuur vrijgeeft, wat het irriterende potentieel van het product minimaliseert. Bovendien dringt squalaan diep door in de huid, voedt deze intensief en laat deze zacht en soepel aanvoelen.

Ingrediënten:

-Squalaan – intense hydratatie, versnelling van regeneratie en verzachtende irritaties.

-Salicylzuur - zachte exfoliatie van de dode huid, reiniging van de talgklieren, regulering van de talgafscheiding, antibacteriële en ontstekingsremmende effecten.

Productactie:

-Zachte peeling van de dode huid.

- Verkleining van de poriën.

-Vermindering van mee-eters.

-Regulering van de talgafscheiding.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een druppel van het product aan op het gereinigde geselecteerde deel van het gezicht, of een paar druppels van het product op het hele gezicht. Gebruik in de ochtend- en avondverzorging, denk aan de fotoprotectie gedurende de dag.

Voer vóór het eerste gebruik een allergietest uit

SAMENSTELLING

Squalaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, pentyleenglycol, salicylzuur, oliezuur/linolzuur/linoleenpolyglyceriden, 4-t-butylcyclohexanol, hydroxymethoxyfenyldecanon, fenoxyethanol, chloorfenesine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114516
a lot

Specifieke referenties

ean13
769915199581

Het gewone Serum met...

€ 9,60 € 8,40
group_work Toestemming voor cookies