EO Laboratorie Country Voedende gezichtscrème 50 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

De crème is gebaseerd op waardevolle macadamia-, babassu-, amandel-, avocado- en karité-oliën en -boters. Biedt de huid luxe verzorging, verhoogt de elasticiteit, beschermt de lipidebarrière, verbetert het ovaal van het gezicht. Het plantaardige eiwitcomplex heeft een heilzame werking op de huid, verbetert de huidconditie, ondersteunt de diepe regeneratie van huidcellen en versterkt het liftende effect van de oliën. Biologisch extract van passiebloem verstevigt de huid, herstelt haar jeugd en uitstraling.

< strong >Biologisch extract van passiebloem (passiebloem) - voedt en kalmeert de huid zachtjes, laat een gevoel van frisheid achter.

Zoete amandelolie - vertraagt aanzienlijk huidverouderingsprocessen, beschermt tegen de nadelige effecten van ultraviolette stralen.

avocado olie - voedt de huid diep, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid stevig en elastisch wordt.

Babassu-olie - herstelt het gezonde, verzorgde uiterlijk van de huid, maakt het fluweelzacht; verzacht, hydrateert, herstelt stevigheid en elasticiteit.

Karitéboter - beschermt en hydrateert de huid, herstelt de elasticiteit en elasticiteit, kalmeert irritaties en heeft ontstekingsremmende eigenschappen, ondersteunt de bescherming tegen UV-stralen, verhoogt SPF van UV-filters.

Hoe te gebruiken: breng met licht masserende bewegingen een kleine hoeveelheid crème aan op de huid. Voor extern gebruik.

100143

Specifieke referenties

ean13
4627089433831

EO Laboratorie Country...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies