Bielenda Professional PhytoCellTec Argan Mus do twarzy odmładzający z komórkami macierzystymi 175 ml

€ 16,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Mousse aanbevolen voor systematisch gebruik thuis of in de schoonheidssalon. Bedoeld voor de verzorging van de rijpere huid die versteviging en elasticiteit vereist.

  • Het vult en vermindert fijne rimpels
  • Het heeft een antioxiderende werking
  • Verstevigt en verzacht het huidoppervlak
  • Voegt elasticiteit en stevigheid toe
  • Versterkt de beschermende en regeneratieve functies van de huid

Bevat het PhytoCellTec Alp Rose complex dat de vitaliteit van stamcellen verhoogt, waardoor de huid wordt geregenereerd en versterkt. De formule, die diep in de huid doordringt, stimuleert celvernieuwingsprocessen, waardoor deze wordt gerevitaliseerd en de algehele conditie wordt ondersteund.

strong Hoe te gebruiken: Verdeel de mousse met je handen over de huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in en laat intrekken.

Resultaat: Gladde, stevige en gerevitaliseerde huid.

Het wordt aanbevolen om tegelijkertijd andere producten uit de Face Program-lijn voor de rijpere huid te gebruiken, b.v. diamant face lifting cream en collageen oogkussentjes.

De lijn van professionele Face Program-producten van Bielenda biedt een brede selectie cosmetica voor de verzorging van alle huidtypes. Formules gemaakt voor de rijpere huid zorgen voor regeneratie en herstel van een betere conditie, en de effecten zijn zichtbaar na een korte gebruikstijd.

68110

Specifieke referenties

ean13
5902169010249

Bielenda Professional...

€ 16,40
group_work Toestemming voor cookies