ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan Gladmakende gezichtswasgel 150 ml

€ 4,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Hoe het werkt?

De formule van de reinigingsgel is ontwikkeld op basis van 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, inclusief wasmiddelen die zacht zijn voor de huid. Het verwijdert onmiddellijk onzuiverheden, overtollig talg en make-upresten van het huidoppervlak, zonder de natuurlijke beschermende barrière aan te tasten. Verzacht effectief, maakt de huid glad en ondersteunt de regeneratie van de opperhuid.
Wat is het meest effectief:

BAKUCHIOL, verkregen uit de zaden van de Babći-plant, is een 100% natuurlijk, veganistisch en zachtaardig equivalent van retinol, zelfs voor de meest gevoelige huid. Maakt rimpels perfect glad, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert de kleur.

Plantaardige SQUALANE uit olijven, vertoont biocompatibiliteit met die van nature in onze huid. Het heeft hydraterende, verjongende en antioxiderende eigenschappen. Het ondersteunt ook de penetratie van andere ingrediënten in de opperhuid.

Natuurlijke ALOË verzacht huidirritaties.

Samenstelling:

Aqua, Coco-Glucoside, Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Aloe Barbadensis Bladsap, Bakuchiol, Squalaan, Natrium Cocoyl Glutamaat, Glyceryl Oleaat, Levan, Gehydrogeneerde Palm Glyceriden Citraat, Citroenzuur, Bakuchiol, Bacillus Ferment Lysaat, Tocoferol, Natriumchloride, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum, citral, limoneen, linalool.


Wat onderscheidt ons?

COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving van de COSMOS-standaard. Hierdoor weet je zeker dat onze formule beschikt over een van de bekendste certificaten voor natuurlijke cosmetica, een kwaliteits- en keurmerk.

De formule is 100% vegan en dierproefvrij, bevestigd door 's werelds grootste organisatie Vegan Society.

Onze cosmetica bevatten een uniek complex van pre- en probiotica, dat de natuurlijke samenstelling van de bacteriële flora van de huid, d.w.z. het microbioom, versterkt en beschermt.

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een vochtig gezicht, vermijd daarbij de oogcontouren. Masseer zachtjes in en spoel daarna af. Gebruik elke ochtend en avond.
Als u cosmetica vermijdt die parabenen, PEG's, siliconen, paraffine, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong bevat, dan is onze crème perfect voor u.
100761

Specifieke referenties

ean13
5902811789660

ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan...

€ 4,80
group_work Toestemming voor cookies