ONLYBIO Anti Acne hydraterende en matterende Matcha & Lewan dag gezichtscrème 50 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Hoe werkt de crème? De formule van de lichte en niet-vette crème hydrateert zelfs de zeer gevoelige huid diep en ondersteunt de reconstructie van de hydrolipidenlaag. Herstelt het evenwicht , vermindert de zichtbaarheid van poriën en zorgt voor een langdurig fluweelzachte, matte huid.

Aanbevolen voor : De formule is ideaal voor een gecombineerde, acne, gevoelige, problematische huid met neiging tot glimmen. Effect: gehydrateerde, gladde en matte huid, gelijkmatige teint, verminderde zichtbaarheid van poriën.

Wat zorgt ervoor dat onze crème werkt?

MATCHA Deze Japanse groene thee heeft sterk matterende eigenschappen, vermindert roodheid en verlicht de symptomen van acne. Het heeft ontgiftende, normaliserende en antioxiderende eigenschappen en ondersteunt de huid in de strijd tegen onvolkomenheden.

LEWAN werkt als plant hyaluronzuur en prebioticum. Hydrateert intensief, houdt water vast en bindt het in de diepe lagen van de opperhuid. Verjongt en regenereert. Het laat een delicate gladmakende laag op de huid achter, maakt deze zichtbaar strakker en steviger. Beschermt en versterkt het natuurlijke microbioom. Als u cosmetica vermijdt die parabenen, PEG's, siliconen, paraffines, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong bevat, dan is onze crème perfect voor u.

Onze formules omvatten:

• 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

• 1% stoffen die het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de cosmetica garanderen

 

Gebruik: dag

Leeftijd: universeel

Actie: matten

102669
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811788649

ONLYBIO Anti Acne...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies