Cafe Mimi Lichaams- en Gezichtswasgel Super Vijgen 450 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Probeer de SUPER FIG douchegel! De douchegel reinigt de huid op milde wijze en revitaliseert deze gedurende de dag. Vijgenfruit extract voedt en hydrateert de huid, voorkomt uitdroging en schilfering Druivenpitolie hydrateert en voedt de huid met vitamines, verzacht en maakt haar glad en helpt haar weer op te bouwen.

Hoe te gebruiken: Breng de benodigde hoeveelheid gel aan op een vochtige huid of een washandje, laat schuimen en spoel af met warm water.Alleen voor uitwendig gebruik.

INCI Ingrediënten: Aqua met infusie van: Ficus Carica (vijg) Fruitextract; Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl Betaïne, Natrium Cocoamphoacetaat, Plantaardige Glycerine, Natrium Laureth Sulfaat, Vitis Vinifera (Druiven) Zaadolie, Natriumchloride, Styreen/Acrylaten Copolymeer, Parfum, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, D-Limoneen , Linalool, Citronellol, Cl 73000, CI 75470.

Voorzorgsmaatregelen: Voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. In geval van contact met de ogen, met water afspoelen. Individuele intolerantie van de ingrediënten is mogelijk. Directe blootstelling aan zonlicht vermijden.

Bewaarcondities: Bewaren bij een temperatuur van 0°C tot +25°C, buiten bereik van kinderen.

102074

Specifieke referenties

ean13
4607967674020

Cafe Mimi Lichaams- en...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies