FaceBoom SEBOOM Spot Lotion voor imperfecties Sekretny Pomocnik 15 gr

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

family :'Times New Roman';">BESCHRIJVING
WIE BEN IK?

Ik ben natuurlijk (94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong volgens de ISO 16128-norm), spotlotion voor onvolkomenheden, gemaakt voor de vette, gecombineerde en problematische huid, die zorg nodig heeft die is afgestemd op zijn stemmingen en verlangens.

WAT HEB IK NODIG?

Ik weet hoe onhandelbaar je huid soms kan zijn en daarom ben ik in het leven geroepen om haar natuurlijke balans en frisheid te herstellen. Mijn uitdrogende lotionformule was gebaseerd op effectieve ingrediënten voor imperfecties, zoals salicylzuur, zink-PCA of tea tree-olie. Ik werk voornamelijk 's nachts voor een paar uur. Terwijl jij slaapt, reinig, exfolieer en versnel ik de regeneratie van imperfecties.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud me alsjeblieft niet, ik vind het niet zo leuk. Dompel een wattenstaafje in mijn fles zodat deze bedekt is met groene massa. Dep me dan op de imperfecties. Laat het een nacht drogen en ga naar bed. Spoel me 's ochtends af met water en geniet van een mooie, gereinigde huid!

BELANGRIJK! Voer voor het eerste gebruik een allergietest uit op een klein stukje huid. Raadpleeg uw arts als u actieve acne heeft.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, zinkoxide,

Isopropylalcohol, salicylzuur,

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolie,

CI77288.

104161

Specifieke referenties

ean13
5903031256963

FaceBoom SEBOOM Spot Lotion...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies