Eveline Bio Organic Perfect Skin sterk revitaliserend banket gezichtsmasker met koffie-extract 8 ml

€ 1,10
Inclusief belasting

Een revitaliserend masker met koffie-extract geeft de vermoeide huid een energieboost. Het geeft haar vitaliteit, herstelt de glans en revitaliseert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Een revitaliserend masker met koffie-extract geeft een vermoeide huid een energieboost. Het geeft het vitaliteit, herstelt de glans en doet het herleven. Net op tijd voor het grote avondje uit!

Het onmiddellijke effect van het masker werkt ruim voor elke belangrijke exit. Koffiebonen geven de huid snel energie en verwijderen tekenen van vermoeidheid. Karitéboter verzacht en hydrateert, en bio-organische zoete amandelolie verstevigt en verstevigt de huid. De vitaliteit keert terug in je gezicht!

  • Revitaliseert en verzacht

  • Geeft vitaliteit en glans 

  • Verlicht en egaliseert de kleur 

  • Verzacht en voedt 

  • Voor mensen die onmiddellijke effecten verwachten 

  • Het bevat een schat aan actieve ingrediënten



HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een gereinigd gezicht, vermijd de oogcontour. Laat het op de huid zitten en was het na 15 minuten af met lauw water. Gebruik 2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, glycerylstearaten, glycerylstearaat SE, glycerine, dimethicon, natriumpolyacrylaat, Theobroma-cacaozaadboter, Butyrospermum Parkii-boter, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Coffea Robusta-zaadextract, Co_ea Arabica zaadpoeder , tocoferylacetaat, karamel, microkristallijne cellulose, isopropylpalmitaat, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine, kaliumsorbaat, parfum (geur), cellulose, trinatrium-EDTA, dinatrium-EDTA, benzylbenzoaat.

104685

Specifieke referenties

ean13
5903416026341

Eveline Bio Organic Perfect...

€ 1,10
group_work Toestemming voor cookies