Apis Raspberry Glow Activator ampullen met gevriesdroogde frambozen 5x5 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Als je om uitgebreide huidverzorging geeft, zul je zeker geïnteresseerd zijn in onze gevriesdroogde frambozenactivator van Apis , in de vorm van gebruiksvriendelijke

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Als je een uitgebreide huidverzorging belangrijk vindt, zul je zeker geïnteresseerd zijn in onze activator met gevriesdroogde frambozen van Apis in de vorm van gebruiksvriendelijke ampullen. Deze activator bevat zeer grote hoeveelheden natuurlijk hyaluronzuur en plantenextracten. Hierdoor zullen onze ampullen je huid zichtbaar verjongen en regenereren. Ampullen zijn een goede keuze voor sommige cosmetische ingrepen.

Het belangrijkste ingrediënt van onze ampullen van het merk activator - Apis zijn gevriesdroogde frambozen . Ze zijn een natuurlijke rijkdom aan ellaginezuur , dat een sterke antioxiderende werking heeft. Naast dit ingrediënt bevatten onze ampullen nog vele andere, bijzonder waardevolle natuurlijke extracten, zoals het herstellen van hyaluronzuur .

In onze ampullen - activator met gevriesdroogde frambozen vind je ook vele andere waardevolle ingrediënten die een heilzame werking op de huid hebben. Zo is amandelolie rijk aan vitamine A, E, D en die uit groep B , die de voortgang van het verouderingsproces aanzienlijk vertragen. Het complex van de Peruaanse plant Tara en Skavalen , die ook componenten zijn van onze activator, hebben een hydraterende werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag van het concentraat gelijkmatig aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en laat het intrekken. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK!

 kan worden ingebracht met behulp van ultrasone golven, radiogolven met behulp van ultrasone gel

 kan worden ingebracht met behulp van no-needle en micro-needle mesotherapie

 kan worden aangebracht onder het algenmasker

kan worden geïntroduceerd met behulp van ultrasone golven, radiogolven met behulp van een dikke laag Apis-gelcosmetica uit de Oxy O2 terApis-lijn, Raspberry Glow en ultrasone gels,

kan worden geïntroduceerd met behulp van naaldloze en micronaald mesotherapie,

kan worden aangebracht onder een algen- of crèmemasker.

raak het oppervlak van de huid niet aan met de druppelaar, dit kan een infectie van het preparaat veroorzaken.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumhyaluronaat, Gevriesdroogd Frambozenextract, Lecithine, Sorbitol, D-Panthenol, Glucose, Trilaureth-4-fosfaat, Carnitine, Ceramide 6, Vaccinium Vitis-ldaea Fruit Extract & Xanthaangom & Natriumbenzoaat & Citroenzuur & Gluconoton & Calcium , Dipalmitoyl Hydroxy-proline, Palmitoyl Tetrapeptide, Glycerine, Rubus Idaeus (Framboos) Zaadolie, Squalane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

104858

Specifieke referenties

ean13
5901810003647

Apis Raspberry Glow...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies