Holika Holika Soda Tok Tok - Reinigende gezichtsolie 150 ml

€ 24,60
Inclusief belasting

Clean Pore Deep Cleansing Oil is een olie die de huid reinigt van BB creams, make-up en andere onzuiverheden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

normal ;"> Holika Holika Soda TokTok Clean Pore Deep Cleansing Oil is een olie die de huid reinigt van BB creams, make-up en andere onzuiverheden. Het product reinigt poriën diep, geneest huidontstekingen, hydrateert en voedt.

De olie reinigt de huid zachtjes en verwijdert mee-eters. Het bevat arganolie, die ontstekingsremmende eigenschappen heeft, de regeneratie van de huid versnelt en de natuurlijke beschermende barrière van de huid versterkt. Bovendien maakt de aanwezigheid van olijfolie de huid stevig en elastisch, terwijl de aanwezigheid van sterk gemineraliseerd Harrogate-water helpt bij het genezen van wonden door roodheid van de huid te verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Pomp een geschikte hoeveelheid van het product en breng het aan op het gezicht, masseer zachtjes om eventuele onzuiverheden te verwijderen. Grondig afspoelen met warm water.

SAMENSTELLING

Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Polyisobutene, Water , Hexyldecyl Myristoyl Methylaminopropionate, Butylene Glycol, Fragrance, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Hamamelis Virginiana (Toverhazelaar) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Alcohol, Argania Spinosa Pitolie.

105037

Specifieke referenties

ean13
8806334368555

Holika Holika Soda Tok Tok...

€ 24,60
group_work Toestemming voor cookies