Ava Asta C+ intensief gladmakende Nachtcreme 50 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Verminderde rimpels, gladde, zachte en gevoede huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ava Asta C+ intensief gladmakende Nachtcreme 50 ml

Verminderde rimpels, een gladde, zachte en gevoede huid zijn de effecten van het gebruik van astaxanthine in de crème. Afgeleid van micro-algen, is de carotenoïde de sterkste natuurlijke antioxidant die in de natuur bekend is. Het heeft een sterk verjongend effect: versnelt de regeneratie van de opperhuid, vangt vrije radicalen op, vermindert verkleuring. De toevoeging van vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen in de opperhuid en hyaluronzuur zorgt voor een goede hydratatie. Als gevolg hiervan wordt de huid stevig, elastisch, gehydrateerd en effectief gladgestreken. De regeneratieve en voedende werking van de crème wordt aangevuld met vitamine- en mineralenextracten van wortel en Indiase tamarinde.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, dep goed in en laat intrekken. Voor constante zorg. De crème vlekt niet. De intense kleur is te danken aan het hoge gehalte aan astaxanthine.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus-zaadolie, Glycine Soja-olie, Glycerylstearaat, Glycerine, Isopropylmyristaat, Cetearylalcohol, Butyrospermum Parkii-boter, Ceteareth-20, Astaxanthine, Algenextract, Natriumascorbylfosfaat, Tamarindus Indica-fruitextract, Natriumhyaluronaat, Gehydrogeneerd ethylhexylolivaat , Gehydrogeneerde Olive Onverzeepbare Bestanddelen, Ceteareth-12, Cetyl Palmitaat, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Xanthaangom, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Triethanolamine, Citroenzuur, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat , Parfum De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

107086
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906323005607

Ava Asta C+ intensief...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies