Ava Acne Control Professional Cleansing Antibacteriële Toner Zoetwater 250 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Een zachte gezichtstoner die de huid diep reinigt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Ava Acne Control Professional Cleansing Antibacteriële Toner Zoetwater 250 ml

De zachte gezichtstoner reinigt de huid diep en voorkomt de verspreiding van onzuiverheden. Verfrist de huid effectief, geeft haar een gevoel van reinheid en bereidt haar voor op verdere verzorging. De zachte gezichtstoner reinigt de huid diep en voorkomt de verspreiding van onzuiverheden. Het gebruikte niacinamide vermindert de afscheiding van talg en egaliseert de huidskleur, en het Japanse rozenextract reinigt de poriën en vermindert hun zichtbaarheid. Essentiële oliën van pepermunt en tea tree hebben antibacteriële eigenschappen. De tonic verfrist de huid effectief, geeft haar een gevoel van reinheid en bereidt haar voor op verdere verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng na het wassen van het gezicht met de gel een kleine hoeveelheid tonic aan op een wattenschijfje en veeg de huid schoon. Niet gebruiken rond de ogen. Bescherm het product tegen licht en hoge temperaturen.

SAMENSTELLING

Aqua , Polyglyceryl-4 Caprate, Niacinamide, Glycerine, Zink PCA, Methylpropanediol, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Bladolie, Mentha Arvensis Bladolie, Salicylzuur, Salix Alba Bark Extract, Rosa Multiflora Fruit Extract, Citroenzuur, Butyleenglycol, Natrium Benzoaat, cetrimoniumbromide, kaliumsorbaat De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

107127

Specifieke referenties

ean13
5906323006772

Ava Acne Control...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies