Bielenda Professional SUPREMELAB Sebio Derm milde gezichtswasgel met antibacterieel complex 200 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Bedoeld voor zowel jonge als volwassen huiden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9
Niet op voorraad

Bielenda Professional SUPREMELAB Sebio Derm milde gezichtswasgel met een antibacterieel complex

Face wash gel is bedoeld voor zowel de jonge als de rijpere huid. Naast ingrediënten die de afscheiding van talg reguleren, hydrateren en onvolkomenheden helpen bestrijden, heeft het ook een anti-aging - het helpt rimpels en veroudering van de huid te bestrijden, verbetert het uiterlijk en herstructureert het. Het maakt de huidtextuur perfect glad en vermindert de zichtbaarheid van poriën en hydrateert. Het droogt niet uit, irriteert niet, is zacht voor de huid. Het verwijdert make-up en kan ook in twee stappen worden gebruikt

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een vochtig gezicht, inmasseren met ronddraaiende bewegingen. Grondig afspoelen met lauw water. 's Ochtends en 's avonds gebruiken.LET OP! VERMIJD DE OGEN.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumcocoylalanine, acrylaatcopolymeer, cocoglucoside, cocamidopropylbetaïne, propaandiol, niacinamide, allantoïne, salicylzuur, melaleuca alternifolia-bladolie, natriumcaproyl/lauroyllactylaat, triethylcitraat, natriumchloride, polysorbaat 20, kaliumhydroxide, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Limonene.

107386

Specifieke referenties

ean13
5902169043575

Bielenda Professional...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies