Beauty Visage hydro Hyaluronisch gezichtsmasker Aqua filler 38 g

€ 3,80
Inclusief belasting

Hydro gezichtsmasker met hyaluronzuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Beauty Visage hydro Aqua filler hyaluronzuur gezichtsmasker

Hydrogel-gezichtsmasker met hyaluronzuur "Aqua-filler" in 10 minuten zorgt voor een diepe hydratatie van de huid op alle niveaus, vult diepe en fijne rimpels, voegt schoonheid, jeugd en frisheid toe. Microdoses hyaluronzuur dringen onmiddellijk door in de diepste lagen van de huid, waardoor een bio-revitaliserend effect ontstaat, rimpels worden opgevuld, de productie van hyaluronzuur wordt gestimuleerd, huidregeneratie op cellulair niveau wordt geactiveerd en droogheid wordt geëlimineerd. Het resultaat: een mooie huid en een goed humeur gedurende de dag

HOE TE GEBRUIKEN

Open de verpakking en breng het masker aan beide kanten aan op een schoon, droog gezicht. Verdeel het masker over de huid zodat het gelijkmatig aan het gezicht hecht. Verwijder na 10 minuten voorzichtig het masker, wrijf het resterende serum met licht masserende bewegingen in de huid. Voor het beste resultaat 2-3 keer per week gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua, Centaurea Cyanus Water , glycerine, carrageen, Hyaluronic Acid , Snail , filtraat (Helix Aspersa, Helicidae), Malus Domestica fruitcelkweekextract, cafeïne, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, ascorbinezuur, collageen, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat , Sorbinezuur, CI 42090, Mica.

De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108493

Specifieke referenties

ean13
4610117605461

Beauty Visage hydro...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies