• Nieuw
Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser Verfrissende gezichtswas 100 ml

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser Verfrissende gezichtswas 100 ml

€ 13,20
Inclusief belasting
117909

Gezichtsreinigingsgel met Japanse abrikoos en groene thee

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser Verfrissende gezichtswas 100 ml

Gezichtsreinigingsgel met Japanse abrikoos en groene thee is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een effectief en tegelijkertijd zacht product voor de dagelijkse verzorging. De formule is gebaseerd op milde reinigende stoffen die onzuiverheden en overtollig talg effectief verwijderen zonder de huid te irriteren. De gel maakt de huid schoon, verfrist en klaar voor de volgende verzorgingsfasen. Het product bevat 24% Japans abrikozenhydrolaat, dat de huid verstevigt en zorgt voor een gezonde en stralende uitstraling. Groene theebladextract heeft een verzachtende en verzachtende werking en bestrijdt tegelijkertijd vrije radicalen en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. De toevoeging van bosbessenextract verrijkt de formule met hydraterende en antioxiderende eigenschappen en ondersteunt bovendien de strijd tegen vrije radicalen. Het gehele recept is ontwikkeld op basis van stoffen van natuurlijke oorsprong, wat deze gel een ideale keuze maakt voor mensen die bewuste verzorging belangrijk vinden. Het product is ook veganistisch, wat de naleving van ethische en ecologische waarden benadrukt.

Actieve ingrediënten:

-Japans abrikozenhydrolaat: verfrist en verstevigt de huid.

-Milde reinigende stoffen: Reinigt de huid effectief zonder irritatie.

-Groene theebladextract: kalmeert, kalmeert en neutraliseert vrije radicalen.

- Bosbessenextract: hydrateert en heeft antioxiderende eigenschappen.

Productactie:

-Reinigt effectief de gezichtshuid en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg.

- Verfrist en verstevigt de huid en bereidt deze voor op verdere verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een beetje gel aan op natte handen en creëer een schuim. Voer een zachte gezichtshuidmassage uit met dit schuim, waarbij u het gebied rond de ogen vermijdt. Spoel het product vervolgens grondig af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Mume Water , Coc armidopropyl Hydroxysultaine, Phaseolus Radiatus Zaadextract, Natriumcocoylisethionaat, Glycerine, Natriumchloride, Camellia Sinensis Bladextract, Houttuynia Cordata Extract, Nelumbo Nucifera Bloemenextract, Oryza Sativa (Rijst) Extract, Prunus Mume Fruitextract , Vaccinium Angustifolium ( Blueberry ) fruitextract, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Coconut , ethylhexylglycerine, caprylylglycol, natriumisethionaat, citroenzuur, butyleenglycol, 1,2-hexaandiol. Punica Granatum Extract, Clitoria Ternatea Bloemenextract, Garcinia Mangostana Peel Extract, Propyleenglycol Lauraat, Natriumcitraat, Dinatrium EDTA De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117909
slechts een paar over

Specifieke referenties

Beauty of Joseon Green Plum...

€ 13,20
group_work Cookie toestemming