Bielenda Camellia Oil luksusowy Krem odmładzający pod oczy 15 ml (31-03-2023)

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

De luxe oogcrème verzorgt de huid rondom de ogen naar het beste Koreaanse model van schoonheidsverzorging. De crème verbetert effectief het uiterlijk en de conditie van de dunne, tere huid rond de ogen. Hydrateert intensief, verstevigt, verzacht rimpels en verstevigt de huid onder de ogen mooi.

Actie:

Naast Camelia-olie bevat het ook:

CERAMIDS zijn waardevol voor de huidcomponenten van het intercellulaire bindmiddel; beschermen tegen waterverlies en tegen de schadelijke effecten van de externe omgeving. Ze verstevigen de opperhuid, strijken rimpels glad. Een tekort aan ceramiden in de huid draagt bij aan de vorming van rimpels.

HYALURONZUUR is een sterk hydraterend ingrediënt dat deels diep in de huid doordringt en deels op het oppervlak blijft, waardoor een afsluitende laag ontstaat die water in de opperhuid vasthoudt. Hierdoor wordt de huid optimaal gehydrateerd, gladder, steviger en elastischer.

Effect:

De unieke eigenschappen van CAMELLIA-OLIE, zijn goedheid voor de huid, rijkdom en werkingskracht voldoen aan de hoogste eisen en maken de huid rond de ogen gladder, steviger en mooi strak.

65518

Specifieke referenties

ean13
5902169037239

Bielenda Camellia Oil...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies