Bielenda FRESH JUICE verlichtend Micellair Water Ananas 500 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Micellaire vloeistof met BIOACTIEF CITRUSWATER bevat verhelderend ANANASSAP, regenererend LACTOBIONZUUR en reinigende MICHELS

strong Ontworpen voor de dagelijkse reiniging en verzorging van een doffe huid.

Inhoud 500 ml en 100 ml

Actie

Verhelderend micellair water met bioactief citruswater, verkregen uit mediterraan fruit , verwijdert snel en effectief make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. Het reinigt en verfrist de huid, terwijl het de teint verheldert. Het product, rijk aan heilzame oligo-elementen, beschermt de huid tegen onzuiverheden, geeft een gevoel van reinheid, verfrissing en comfort. De vloeistof is dermo -compatibel met de huid, zorgt voor dagelijkse reiniging en verheldering.

Het hoge rendement van de vloeistof komt voort uit het gebruik van:

  • Bioactief citruswater - toont antioxiderende werking en ondersteunt de vitaliteit van huidcellen,
  • Ananassap - dat verkleuring effectief vermindert, waardoor de huid er stralend uitziet,
  • Lactobionzuur - een effectief regenererend ingrediënt dat verkleuring verheldert en de vernieuwingsprocessen van de opperhuid ondersteunt,
  • Micellen - die make-up, talg en alle milieuverontreinigende stoffen (inclusief zwevend stof en zware metalen) opvangen en perfect verwijderen.

Gebruik

Bevochtig een wattenschijfje met vloeistof, maak de huid schoon. Vereist geen hard wrijven. Als het product in uw ogen komt, spoel ze dan uit met water. Voor een grondige reiniging van de huid raden we aan om FRESH JUICE Moisturizing Micellar Water te gebruiken in combinatie met de Micellar Gel uit dezelfde lijn.

65864

Specifieke referenties

ean13
5902169037505

Bielenda FRESH JUICE...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies