Bielenda VEGAN MUESLI matterend serum haver + tarwe + rijstmelk dag/nacht 30 ml

€ 7,49
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

De geconcentreerde formule van veganistische actieve ingrediënten ingesloten in serum biedt het hele jaar door een effectieve verzorging voor de moeilijke en veeleisende gecombineerde en vette huid, ook gevoelig. Het serum ondersteunt effectief de strijd tegen huidonvolkomenheden. Dankzij het gehalte aan havermout absorbeert het overtollig talg en vermindert het de glans van een huid die gevoelig is voor acne. De lichte, romige formule van de cosmetica belast de huid niet, wordt perfect opgenomen en hydrateert de opperhuid. Het preparaat maakt de huid glad en mattert deze effectief, het is ideaal voor zowel onafhankelijk gebruik als onder make-up. De heilzame formule bevat veganistische actieve ingrediënten:
- Rijstmelk - een waardevolle samenstelling van rijstolie en rijsteiwitten. Het heeft een hydraterende, voedende en conditionerende werking. Dankzij het gehalte aan zuren en vitamine E ondersteunt het effectief de strijd tegen tekenen van veroudering.
- Tarwekiemolie - heeft het hoogste gehalte aan vitamine E van alle plantaardige oliën. Het dringt gemakkelijk door de huid, regenereert en voedt deze. Herstelt perfect de hydrolipidenlaag van de huid en voorkomt waterverlies uit de opperhuid. Het ingrediënt is afkomstig uit de biologische landbouw.
- Haverextract - de daarin aanwezige voedingsstoffen hebben een verzachtend effect op de huid, verzachten en hydrateren. Het wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan verbindingen uit de groep van tocoferolen, dringt diep door in de opperhuid en herstelt de stevigheid en elasticiteit. Het ingrediënt is afkomstig uit de biologische landbouw.
66761

Specifieke referenties

ean13
5902169037833

Bielenda VEGAN MUESLI...

€ 7,49
group_work Toestemming voor cookies