Biotebal Serum stimulerende wimpergroei 3 ml

€ 17,61
Inclusief belasting

Gespecialiseerd wimpergroei stimulerend serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Biotebal Serum stimulerende wimpergroei 3 ml

Biotebal wimpers XXL is een gespecialiseerd wimpergroeiserum. Regelmatig gebruik van het preparaat stelt u in staat om de effecten na 3 weken gebruik op te merken. De actieve ingrediënten in het wimperserum zorgen voor het effect van lange, mooie en gezonde wimpers. De speciale Inno-BiBiotin™ formule verlengt, verdikt en versterkt effectief en veilig wimpers en wenkbrauwen. Bovendien stimuleert bimatoprost de groei van wimpers, terwijl het het proces van hun verlies remt. Biotyna heeft een gunstig effect op de conditie van het haar, inclusief wimpers en wenkbrauwen, en stimuleert hun groeisnelheid. Pantenol , ook wel provitamine B5 genoemd, speelt een belangrijke rol bij de haarverzorging en geeft het glans en zachtheid. Bovendien kan het de haarvezel glad maken en verdikken, waardoor het wordt beschermd tegen beschadiging. Polysacchariden hebben het vermogen om water vast te houden, waardoor ze zorgen voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Tegelijkertijd maken ze de structuur van wimpers en wenkbrauwen glad. Ogentroostextract heeft een verzachtende en hydraterende werking op de oogcontour, vermindert tekenen van vermoeidheid en voorkomt mogelijke irritatie. De peptiden in het serum zorgen voor het effect van langere, dikkere en sterkere wimpers. Pompoenpittenextract versterkt de wimpers en voorkomt dat ze uitvallen. Het XXL wimperserum met een gelconsistentie is uitgerust met een handige applicator waarmee het product nauwkeurig kan worden aangebracht, wat een efficiënt gebruik garandeert.

HOE TE GEBRUIKEN

Voordat u het serum aanbrengt, moet u make-up grondig verwijderen en de ogen met water wassen.

Breng op een schone en droge huid van de bovenste oogleden een kleine hoeveelheid van het preparaat aan met één beweging van de applicator (niet herhalen) net aan de basis van de wimpers (vergelijkbaar met eyeliner).

Het serum kan ook op de wenkbrauwen worden gebruikt.

Het wordt aanbevolen om het preparaat één keer per dag 's nachts aan te brengen gedurende 3-8 weken en daarna 2-4 keer per week om het effect te behouden.

Als het product in de ogen komt, spoel ze dan met veel water.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Dinatriumfosfaat, Panthenol (Panthenol), Biosaccharide Gum-1, Biotinoyl Tripeptide-1 (Tripeptide), Biotine (Biotine), Bimatoprost (Bimatoprost), Euphrasia Officinalis Extract (Oogbloemextract), Gehydrolyseerde Cucurbita Pepo-zaadcake (Gehydrolyseerde pompoenpitten), propyleenglycol, xanthaangom, imidazolidinylureum, methylparabeen, dinatrium-EDTA, citroenzuur, alcoholdenat.

100797

Specifieke referenties

ean13
5903060609181

Biotebal Serum stimulerende...

€ 17,61
group_work Toestemming voor cookies