Cerkoderm 15 , 15% Ureumcrème met AHA 75 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Ureumcrème met AHA

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Cerkoderm 15 , 15% Ureumcrème met AHA 75 ml

Cerkoderm 15 is een 15% ureumcrème met AHA, die effectief zorgt voor droge delen van de huid die neigen tot exfoliëren en eelt, zoals voeten, ellebogen en knieën. Dankzij het actieve Cerko complex, dat ureum, melkzuur AHA, natriumzout van melkzuur en glycerine bevat, hydrateert, verzacht en verzacht de crème de huid intensief. Ureum verzacht de huid en verhoogt de doorlaatbaarheid, melkzuur AHA verwijdert dode epidermis, melkzuurnatriumzout verzacht de epidermis en hydrateert de huid, en glycerine helpt stoffen in de huid door te dringen en hydrateert deze. Ureumcrème met AHA Cerkoderm 15 is verkrijgbaar in de vorm van een handige tube. Breng voor het beste resultaat een geschikte hoeveelheid crème aan op droge, eeltige en overmatig schilferige huidgebieden.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig en droog de voeten, ellebogen en knieën. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op het aangetaste gebied en wrijf tot het geabsorbeerd is. Gebruik de crème 2-3 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua , ureum (ureum), vaseline (vaseline), melkzuur (melkzuur), cetearylalcohol, octyldodecanol, glycerine (glycerine), polysorbaat 40, minerale olie, glycerylstearaat, natriumlactaat (natriummelkzuur). De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111170

Specifieke referenties

ean13
5902768884036

Cerkoderm 15 , 15%...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies