L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Verstevigende en liftende oogcrème 15 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Deze crème is ideaal voor de gevoelige huid rond de ogen en helpt de tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

L'biotica Meso Therapy Dermo - behandeling Verstevigende en liftende oogcrème 15 ml

Tightening and Lifting Dermotreatment for the Eye and Eyelid Area is een crème die speciaal is gemaakt voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen:

-Lichte consistentie: De crème heeft een lichte consistentie, waardoor hij geschikt is voor zowel dag- als nachtgebruik. Het werkt intensief en voorziet de huid van de nodige verzorging.

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: De crème maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking, die huidveroudering voorkomt, het celregeneratieproces beschermt en versnelt en fotobescherming biedt.

- Retinol : Het gehalte aan pure retinol helpt de productie van collageen te stimuleren, rimpels te verminderen en de spanning en elasticiteit van de huid te verbeteren. Retinol is een effectief antirimpelingrediënt.

-Hydratatie: De crème bevat hyaluronzuur in vier vormen, wat langdurige hydratatie van de huid garandeert en rimpels vermindert. De huid rond de ogen wordt steviger en elastischer.

-Voeding: Ingrediënten zoals ceramiden en fytocollageen voeden de huid en zorgen voor een liftend effect. De teint wordt gezond en de tekenen van vermoeidheid worden minder zichtbaar.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben een significante toename van de huidelasticiteit en een vermindering van de diepte van de rimpels rond de ogen aangetoond na regelmatig gebruik van de crème. Applicatietests uitgevoerd bij een groep vrouwen bevestigden verbetering van de huidspanning en vermindering van rimpels.

Deze crème is ideaal voor de gevoelige huid rond de ogen en helpt de tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Het kan zowel dag als nacht worden gebruikt.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep zachtjes met uw vingers een kleine hoeveelheid crème op de voorbereide huid rond de ogen. Gebruik elke ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , pentyleenglycol, gehydrogeneerd polydecene, glycerine, squalaan, trioleïne, cetearylalcohol, betaïne, sclerocarya birea-zaadolie, myristylmyristaat, glycerylstearaat, pentaerythrityltetraisostearaat, isodecylneopentanoaat, dimethicon, PEG-100-stearaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, ceramide NP, Glyceryldioleaat, glycinesojaolie, theobroma cacaozaadboter, palmitinezuur, tocoferylacetaat, hydroxyacetofenon, retinol, collageenaminozuren, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, natriumhyaluronaat, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, ceramide NG, mangiferine, allantoïne, Cetyl Hydrox yethylcellulose, lecithine, hydroxypropylyclodextrine, natriumhydroxide, ethylhexylglycerine, parfum De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112993

Specifieke referenties

ean13
5900116087191

L'biotica Meso Therapy...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies