L'biotica Meso Therapy hydro Dermo - verstevigend en verstevigend gezichtsmasker 1 stuk

€ 5,30
Inclusief belasting

Dermo -Mask biedt onmiddellijke effecten van het hydrateren en verfrissen van de huid, evenals voordelen op de lange termijn in de vorm van het verminderen van rimpels en het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

L'biotica Meso Therapy hydro Dermo - verstevigend en verstevigend gezichtsmasker 1 stuk

Firming and Tightening Dermo-Mask is een product in de vorm van een hydrogel gezichtsmasker dat de huid voorziet van geconcentreerde actieve ingrediënten. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: Het masker maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking, die huidveroudering voorkomt, het celregeneratieproces beschermt en versnelt en fotobescherming biedt.

- Retinol : Het masker bevat pure retinol in een bolvormige drager. Retinol helpt de productie van collageen te verhogen, wat leidt tot een gladdere huid en minder rimpels. Het verbetert ook de spanning en elasticiteit van de huid.

-Ceramiden: Ceramiden reguleren de waterstroom in de huid, wat helpt een juiste hydrolipidenbalans te behouden. Ze beschermen de huid tegen vochtverlies.

-Hyaluronzuur: Hyaluronzuur creëert een beschermende laag op de huid die water vasthoudt, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Zorgt voor gladheid en langdurige hydratatie van de huid.

- Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Toepassingsonderzoek heeft aangetoond dat deelnemers na het eerste gebruik van het masker een hydraterende en verfrissende huid ervaarden, evenals een verbeterde spanning en versteviging. Na 4 weken gebruik van het masker werd een vermindering van de zichtbaarheid van fijne rimpels en een verbetering van het uiterlijk van de huid opgemerkt.

Dermo-Mask biedt onmiddellijke effecten van hydratatie en verfrissing van de huid, evenals voordelen op lange termijn in de vorm van rimpelvermindering en verbeterde huidelasticiteit. Dit is een uitstekend product voor intensieve huidverzorging dat kan helpen de jeugdige glans en stevigheid te herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een grondig gereinigde en getinte huid met producten uit het PURE Estetic-assortiment. Knip het zakje voorzichtig open. Haal het masker uit de verpakking en vouw beide delen open. Breng aan op het gezicht, beginnend vanaf het bovenste gedeelte. Laat het masker 15-20 minuten inwerken. Na de aangegeven tijd verwijdert u het masker voorzichtig van uw gezicht en masseert u de resterende essentie in de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Methylpropaandiol, Chondrus Crispus-extract, Kaliumchloride, Retinol, Ceratonia Siliqua-gom, Sucrose, Xanthaangom, Cellulosegom, Ceramide NP, Natriumhyaluronaat, Natriumlactaat, Ureum, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Gehydrogeneerde lecithine, Phaseolus Radiatus Zaadextract , Polyglyceryl-10 Myristaat, Tocoferylacetaat, Allantoïne, dinatriumedta, PEG-60 Gehydrogeneerde Ricinusolie, 1.2-Hexaandiol, Hydroxyacetofenon, Glyceryl Caprylaat, Parfum, CI 77891, CI 77491, ci 16035. De volledige, actuele INCI-samenstelling is altijd beschikbaar bij verpakking.

112995

Specifieke referenties

ean13
5900116085852

L'biotica Meso Therapy...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies