L'biotica Oxy Treatment Dermo - behandeling Hydraterende en zuurstofrijke gezichtscrème SPF30 35 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

De crème is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige kleur, verkleuring, grijze en vochtarme huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

L'biotica Oxy Treatment Dermo - gezichtscrème SPF30 hydraterend en zuurstofrijk 35 ml

Moisturizing and Oxygenating Dermo-Treatment is een dagcrème met een rijke consistentie met SPF 30-filter, die vele huidverzorgingsvoordelen biedt. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: De crème maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking, die huidveroudering tegengaat, het celregeneratieproces beschermt en versnelt en fotobescherming biedt tegen schadelijke UV-straling.

-Vitamine C: De crème bevat een stabiele vorm van vitamine C, die antioxiderende en antirimpeleigenschappen heeft. Vitamine C ondersteunt de collageensynthese en verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid. Bovendien helpt het de intensiteit van verkleuring te verminderen en verbetert het de huidskleur.

-OXY ACTIVE CPLX: Dit is een actief zuurstofcomplex dat helpt de zichtbaarheid van rimpels te verminderen, de huid glad te maken en het gezonde uiterlijk te herstellen.

-SPF 30: Het product is voorzien van een SPF 30-filter, dat de huid bescherming biedt tegen UVA-, UVB- en IR-straling, die het huidverouderingsproces versnellen.

-Hydraterende werking: De crème bevat een vochtinbrengend complex dat helpt de natuurlijke vochtinbrengende factor van de huid aan te vullen en uitdroging te voorkomen.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests toonden aan dat na 8 weken regelmatig gebruik van de crème de huid beter gehydrateerd was en de intensiteit van de verkleuring afnam. De respondenten bevestigden ook een verbeterde hydratatie en gladheid van de huid, evenals een helderder en uitgeruster uiterlijk van de huid.

De crème is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige kleur, verkleuring, grijs en uitgedroogd. Dankzij de actieve ingrediënten en bescherming tegen de zon helpt het product de glans en het gezonde uiterlijk van de huid te herstellen. Perfect voor de dagelijkse huidverzorging om de conditie te behouden en veroudering te voorkomen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexyl Triazon, Dicaprylylether, Dibutyl Adipaat, Glycerylstearaat, Titaniumdioxide (nano), Kaliumcetylfosfaat, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Trehalose, Dimethicon, Glycerine, Dicaprylylcarbonaat, PEG-100 Stearaat, Cetearylalcohol, Tocoferylacetaat, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Cafeïne, Hydroxyethylureum, Natriumhyaluronaat, Natriumlactaat, Nonapeptide-1, Mangiferine, Magnesium , Copper , Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Tocoferol, Lecithine, Citroenzuur, Natriumcitraat, Silica , Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Hydroxyacetofenon, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112996
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116085937

L'biotica Oxy Treatment...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies