L'biotica Oxy Treatment Dermo -voedend en zuurstofrijk Serum voor de nacht 30 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Bij gebruik 's nachts helpt het de huid te regenereren en er jonger en stralender uit te zien

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

L'biotica Oxy Treatment Dermo - behandeling Voedend en zuurstofrijk Serum voor de nacht 30 ml

Repairing and Oxygenating Dermo-Treatment is een geconcentreerd serum met een lichte consistentie voor gebruik 's nachts. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: Het serum maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking, die huidveroudering tegengaat, het celregeneratieproces beschermt en versnelt en fotobescherming biedt tegen schadelijke UV-straling.

-Hoge concentratie vitamine C: Het serum bevat maar liefst 10% van een stabiele vorm van vitamine C, waardoor het effectief is in de strijd tegen tekenen van veroudering, zoals rimpels, maar ook bij het verlichten van verkleuringen en het verbeteren van de huidskleur.

-OXY ACTIVE CPLX: Dit actieve zuurstofcomplex helpt de zichtbaarheid van rimpels te verminderen, de huid glad te maken en het gezonde uiterlijk te herstellen. Bovendien activeert het processen die het uiterlijk van de huid verbeteren tijdens het nachtelijke vernieuwingsritme.

-Tranexaminezuur: Dit ingrediënt remt de productie van melanine en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Verheldert verschillende soorten verkleuringen, inclusief post-inflammatoire verkleuringen.

-Trehalose: Deze stof maakt de actieve overdracht van water in de opperhuid mogelijk, waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt.

-Niacinamide: Helpt bij depigmentatie van de huid en verhelderende effecten.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben aangetoond dat na 8 weken regelmatig gebruik van het serum de huid elastischer werd en de intensiteit van de verkleuring en de diepte van de rimpels verminderd waren. De respondenten bevestigden ook de vermindering en verheldering van verkleuringen en de algehele verbetering van het uiterlijk van de huid.

Dit serum is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige teint, verkleuring, dofheid en uitdroging. Bij gebruik 's nachts helpt het de huid te regenereren en er jonger en stralender uit te zien.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik 's avonds, elke dag of afhankelijk van de behoeften van de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Dimethicon, Trehalose, Tranexaminezuur, Polysorbaat 20, Magnesium , Copper , Kopergluconaat, Mangiferine, Niacinamide, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Glycerine, Lecithine, Polyacrylaat Crosspolymeer- 6, Dimethicon Crosspolymeer, TETRASODIUM GLUTAMAAT DIACETAAT, Natriumbenzotriazolyl Butylfenol Sulfonaat, Buteth-3, Tributyl Citraat, PEG-8, Natriumcitraat, Citroenzuur, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112999
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116090818

L'biotica Oxy Treatment...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies