Oillan Derm+ Creamy Wasgel vanaf de 1e levensdag 400 ml

€ 11,40
Inclusief belasting

Zacht en comfortabel gereinigde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Oillan Derm+ Creamy Wasgel vanaf de 1e levensdag 400 ml

Atopicare is een romige reinigingsgel gemaakt voor de atopische huid, ondersteunt de natuurlijke immuniteit, hydrateert en verzacht de jeuk. Het product bevat geen kleur- of geurstoffen, waardoor het delicaat en zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. Het heeft een positief advies van het Centrum nr. 77/OP en is getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht.

Kenmerken van de wasgel:

-Atopicare-formule: innovatieve technologie voor het inkapselen van een plantencomplex van biocompatibele oliën van teunisbloem, baobab, perilla en shea in een speciaal ontworpen drager. Het biedt onmiddellijke huidaanvulling en versterkt de beschermende laag.

-Voor atopische huid: speciaal ontwikkeld voor de atopische huid, helpt de conditie ervan te verbeteren en het comfort te herstellen.

-Vrij van kleur- en geurstoffen: Het product is vrij van kleur- en geurstoffen, waardoor de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

-Klinische tests: positief advies van het kindergezondheidscentrum nr. 77/OP. Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht.

Voordelen:

-Verbetering van de huidconditie bij regelmatig gebruik gedurende minimaal 2 weken.

-Verlichting en bescherming vanaf het eerste gebruik.

-Zacht en comfortabel gereinigde huid.

-Verlicht het onaangename gevoel van spanning, branderig gevoel en jeuk.

- Aanzienlijk verminderde behoefte om te krabben.

-De huid wordt zacht en glad.

-Voorkomt herhaling van uitdroging en irritatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een vochtige huid, afspoelen met lauw water en vervolgens de huid voorzichtig afdrogen met een handdoek, zonder te wrijven.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaïne, Paraffinum Liquidum, Pentyleenglycol, Propaandiol, Acrylatencopolymeer, Natriumpolyacrylaat, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Hydroxyacetofenon, Oenothera Biennis Olie, Butyrospermum Parkii Boter, Adansonia Digitata Zaadolie. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115255
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091655

Oillan Derm+ Creamy Wasgel...

€ 11,40
group_work Toestemming voor cookies