Wars Classic stimulerend scheerschuim 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Energiek scheerschuim voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Wars Classic Energizing Scheerschuim 300 ml

Energizing scheerschuim voor mannen is een unieke cosmetica die zorgt voor een comfortabele en effectieve scheerbeurt zonder dat er extra apparatuur nodig is. De formule is verrijkt met aloë- en kamille-extract, die de huid hydrateren, de baard verzachten en irritatie tijdens het scheren voorkomen. Wanneer u zich voorbereidt op het scheren, brengt u eenvoudig een geschikte hoeveelheid schuim aan op de vochtige gezichtshuid en verdeelt u het zachtjes. Het schuim schuimt snel en creëert een gladde laag die de bewegingen van het scheermes vergemakkelijkt en de huid beschermt tegen irritatie en schuren. Dankzij het gehalte aan aloë- en kamille-extract hydrateert het schuim de huid bovendien, waardoor deze de juiste voeding en verzorging krijgt. Een bijkomend voordeel van deze cosmetica is de klassieke mannelijke geur, die energie en zelfvertrouwen toevoegt tijdens de ochtendroutine. Dit is een ideaal product voor mannen die op zoek zijn naar effectieve en comfortabele scheeroplossingen zonder de noodzaak om traditionele borstels of een smeltkroes te gebruiken. WARS energizing scheerschuim is een perfecte aanvulling op uw dagelijkse verzorgingsrituelen en zorgt voor comfort en een perfect scheerresultaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Houd de verpakking verticaal, verdeel de juiste hoeveelheid schuim en verdeel het gelijkmatig met uw hand over de vochtige gezichtshuid. Na het scheren grondig afspoelen met warm water en de huid drogen

SAMENSTELLING

Aqua , Triethanolamine, Butaan, Stearinezuur, Glycerine, Palmitinezuur, Isobutaan, Propaan, Laureth-23, Natriumlaurylsulfaat, Fenoxyethanol, Parfum, Dimethicon, Aloe Barbadensis- Juice , Ethylhexylglycerine, Polyquaternium-7, Propyleenglycol, Chamomilla Recutita-bloemenextract , BHT, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112068
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793038103

Wars Classic stimulerend...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies