Marion ENJOY FRUIT Lotion voor de hoofdhuid 120 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Enjoy Fruit hoofdhuidlotion met duindoornvrucht met heilzame eigenschappen en biotine. Het werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van zwakke en overmatig haarverlies. Wcierka voor de hoofdhuid versterkt het haar en ondersteunt de strijd tegen overmatig haarverlies. De formule van de wcierka is verrijkt met duindoorn- en berkensap, die het haar versterken en hun groei ondersteunen, en biotine.

< strong style="color:#313131;font-family:ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">Toepassing: haar versterken.

Hoe te gebruiken: spray het preparaat op de haarwortels en masseer vervolgens in de hoofdhuid. Ga weg zonder te spoelen. Dagelijks gebruiken tot zichtbare haarverbetering is bereikt, daarna tweemaal per week om het effect te behouden.

Ingrediënten (INCI): Aqua , Hippophae Rhamnoides Juice (duindoornsap), Propyleenglycol, Propaandiol, Betula Pendula Sap (berkensap), Equisetum Arvenise Extract (paardenstaartextract), Biotine ( biotyna ), Fytinezuur, Dextrine, Citroenzuur Zuur, polysorbaat 20, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, natriumhydroxide, limoneen, linalool, alfa-isomethylionon.

Bijzonderheden: niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bewaren bij een temperatuur van 5 tot 25 graden C.

102966

Specifieke referenties

ean13
5902853014478

Marion ENJOY FRUIT Lotion...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies