Sesa Ban Lab Haarolie 200 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Het recept van de olie komt uit oude Ayurvedische geschriften . Sesa bestaat uit 18 kruiden die rijk zijn aan voedingsstoffen, 5 oliën die het haar perfect hydrateren en een mengsel van melk.

Het hele recept is bereid volgens het Kshir Pak Vidhi-proces , waarbij een uitgebalanceerde mix van kruiden wordt gecombineerd met melk en vervolgens wordt geactiveerd door 5 oliën.

De olie is rijk aan vitamine C en E. Het is een middel om haaruitval te stoppen, stimuleert de groei van dikker, gezond en lang haar, elimineert roos . Regelmatig gebruik van de olie maakt het haar glanzend en gezond en de haarzakjes worden perfect gevoed.

Gebruik:

Was je haar, droog het voorzichtig af met een handdoek. Breng de olie aan op de hoofdhuid en masseer zachtjes met je vingertoppen. Een zachte massage van 20 minuten zou ideaal zijn. Breng de olie aan totdat de huid deze niet meer opneemt.

Masseer ten slotte de olie in de punten van het haar en masseer het tot ze de olie niet meer absorberen. Laat het een nacht staan, was je haar in de ochtend.

Gebruik 2-3 keer per week.

Als het haar erg droog is, met roos en de hoofdhuid jeukt, is het goed om de olie elke avond te gebruiken. Een andere mogelijkheid is om de olie 2 uur voor het wassen te gebruiken.

Beschermen tegen licht. Olie geschikt voor alle haartypes. Kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap.

Voordat u de olie aanbrengt, verwarmt u de fles in warm water of op een radiator. De olie kan bij kamertemperatuur (vooral als het koel is) een vaste consistentie hebben, maar na voorzichtig opwarmen onder een stroom warm water of onder invloed van de hitte van de handen lost het onmiddellijk op. Bewaren in een warme ruimte voorkomt opnieuw stollen. Beschermen tegen licht. Geschikt voor alle haartypes.

103031

Specifieke referenties

ean13
8904319400013

Sesa Ban Lab Haarolie 200 ml

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies