Mydlarnia Cztery Szpaki Normaliserende Rozemarijn en Mandarijn Shampoo 75g

€ 9,60
Inclusief belasting

< strong > Welkom aan boord van de groene, normaliserende rozemarijn en mandarijn enkel. Reinigt, ruikt en ziet eruit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Nu kunnen we officieel zeggen: om uit te kiezen, om te kleuren! Ons onlangs uitgebreide assortiment shampoos is er gewoon weer een bijgekomen en we denken dat het mensen die proberen om te gaan met het probleem van vettig haar meteen zal bekoren. Welkom aan boord groen , normaliseert de enkel ROZEMARIJN en MANDARIJN Reinigt, ruikt en ziet eruit - en ze zeggen dat je niet alles kunt hebben :)

ACTIE:

Onze eerste universele vaste shampoo bleek niet voor niets een hit. Want hoe kun je niet verliefd worden op een product dat perfect is voor de dagelijkse verzorging van alle haartypes, is gebaseerd op plantaardige ingrediënten, wordt gekenmerkt door buitengewone efficiëntie en is verpakt in de geest van het zero waste-idee? Door de jaren heen heb je gezien hoe gemakkelijk het is om permanent ingesleten gewoonten te veranderen, door de vloeistof uit een plastic fles te vervangen door een kleine, handige en comfortabele reep die even goed zeept, schuimt en uitsmeert op haar en huid. Liefde gegarandeerd.

Zo gedreven door deze liefde we een verbeterde versie van de spreeuwshampoo gemaakt . Je hoofd en haar zullen het meteen herkennen, maar je ogen en neus kunnen even schrikken. Waarom? eerste - de kubus is... groen . Koel! Ten tweede de geur. We zullen niet zeggen dat het overheerst en domineert, want daar ging het niet om. Het is eerder een delicate aanvulling op het geheel, waarvoor mega interessant duo verantwoordelijk is. Mandarijn trekt aan met een sensueel, zoet, maar tegelijkertijd citrusverfrissend aroma, dat onmiddellijk ontspant en kalmeert. Houtachtige en kruidige tonen van rozemarijn voegen elegantie toe. Het is ook de moeite waard om de structuur van de kubus te vermelden - vergeleken met het origineel is deze gladder en minder ruw. Zo'n smaak voor fijnproevers.

Maar naast de visuele en olfactorische instelling doet de shampoo natuurlijk vooral wat hij moet doen: hij verzorgt je hoofden. Deze zal zeker werken bij de verzorging van haar dat vatbaar is voor vet, maar het kan met succes worden gebruikt voor alle haartypes. Het doet zijn best - als normaliserend en reinigend product tilt het het haar bij de wortels op en laat het gezond en glanzend achter. Bij regelmatig gebruik zal het hen van voeding voorzien en het volume beïnvloeden. Het kan met succes worden gebruikt voor alle soorten haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Houd de staaf onder de waterstraal, zeep hem een paar keer in je handen om schuim te krijgen en reinig je haar en hoofdhuid ermee. U kunt ook gebruik maken van de zgn "cup-methode". Doe een stuk shampoo in een afgesloten bak, voeg water toe, sluit af en schud goed. U krijgt een grote hoeveelheid schuim met een milder effect en verhoogt bovendien de efficiëntie van de shampoo aanzienlijk. Deze methode is ideaal voor mensen met een gevoelige, droge hoofdhuid.

SAMENSTELLING

SCS, decylglucoside, SCI), sheaboter, cacaoboter, cetylalcohol, mandarijn etherische olie, inuline, ricinusolie, jojoba-olie, groene klei, d- pantenol , chroomgroen, rozemarijn etherische olie.

103659
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983075

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies