Delia Cameleo Aloe en Coconut Moisturizing Shampoo voor droog en broos haar 250 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Maakt het kammen gemakkelijker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Delia Cameleo Aloe en Coconut Moisturizing Shampoo voor droog en broos haar

Shampoo op basis van aloëbladextract en kokoswater hydrateert het haar langdurig. Het vergemakkelijkt het kammen en ondersteunt het handhaven van het juiste niveau van haarhydratatie. Herstelt de glans en zachtheid van het haar. Het verbetert het vochtgehalte van het haar, waardoor het er gezonder uitziet. Het resultaat is gereinigd haar en hoofdhuid. Goed gehydrateerde lokken die glad, zacht en glanzend worden. Regeneratie van beschadigd haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar, masseer zachtjes en spoel af met lauw water. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumlaurethsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, PEG-7 Glycerylcocoaat, Natriumchloride, Fenoxyethanol, Parfum, Propyleenglycol, Polyquaternium-10, Xylitylglucoside, Coconut , Cocos Nucifera Juice , Anhydroxylitol, Ethylhexylglycerine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Melkzuur, Dinatrium EDTA, Xylitol, Oryza Sativa Extract, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Glucose, Geraniol, Hydroxycitronellal, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Sorbinezuur

107881
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901350483305

Delia Cameleo Aloe en...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies