Gal Keratin conditioner in gelatinecapsules 48 stuks

€ 5,90
Inclusief belasting

Cosmeticum voor de verzorging van nagels, wenkbrauwen en wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Gal Keratin conditioner in gelatinecapsules

Cosmeticum voor de verzorging van nagels, wenkbrauwen en wimpers. De belangrijkste ingrediënten zijn: een samenstelling van essentiële vetzuren, vitamine A en E en tea tree olie. De werking van EFA's is gericht op het beschermen tegen externe factoren en het ondersteunen van de regeneratie van haar- en nagelplaten. De samenstelling van vitamine A en E heeft beschermende en verzorgende eigenschappen voor de groeicellen van haar, nagels en opperhuid. Tea tree olie vervult dankzij zijn antiseptische en kalmerende eigenschappen een belangrijke profylactische taak in de dagelijkse lichaamsverzorging - door bacteriën en schimmels van het lichaamsoppervlak te verwijderen, bereidt het het voor op een betere opname van andere voedingsstoffen en verzorgende stoffen. De verzachtende eigenschappen zijn gebruikt om de symptomen van zwarte vliegen, muggen en teken te verlichten. Regelmatig gebruik van het preparaat vermindert de behoefte aan traditionele manicure. Voordat u de lak op de nagelplaat aanbrengt, volstaat het om de overtollige conditioner weg te vegen met een delicaat ontvettingspreparaat. De duurzaamheid van de lak op een goed verzorgde nagelplaat is veel groter en de plaat zelf wordt versterkt. Nagelriemen rond de nagels worden kwetsbaarder en groeien langzamer. Een goede en regelmatige verzorging van wenkbrauwen en wimpers maakt ze dikker, dikker en flexibeler.

HOE TE GEBRUIKEN

Nadat u de "staart" van de capsule hebt gedraaid, knijpt u deze op de huid en wrijft u deze zachtjes op de plaats van aanbrengen. Gebruik op een schoon (gewassen) huidoppervlak

SAMENSTELLING

Ricinus Communis-olie, gelatine, glycerine, Oenothera biennis-olie, Borago Officinalis-zaadolie, Melaleuca Alternifolia-olie, parfum, benzylsalicylaat, hexylkaneelaldehyde, butylfenylmethylpropional, coumarine, citronellol, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, CI 42051.

108076

Specifieke referenties

ean13
5907501101265

Gal Keratin conditioner in...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies