Sielanka Lotion stimulerende haargroei 100 ml

€ 4,20
Inclusief belasting

Behandeling voor de hoofdhuid en het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Sielanka Wcierka stimuleert de haargroei

Behandeling voor de hoofdhuid en het haar met de zoete geur van bosbramen. De natuurlijke samenstelling van wcierki is geselecteerd op eigenschappen om zwakke en beschadigde strengen te versterken, hun verlies te verminderen en de groei van nieuwe te stimuleren. Het basisingrediënt is paardestaartextract, dat de microcirculatie stimuleert, wat resulteert in versterking, voeding en zuurstofvoorziening van de haarzakjes, hun regeneratie en het initiëren van het proces van nieuwe haargroei, de zogenaamde haargroei. babyhaar. Het effect wordt versterkt door bramenzaadolie, bekend om zijn verzorgende eigenschappen. Systematisch gebruik van het preparaat maakt het haar zichtbaar dikker, glanzend en bestand tegen beschadiging.

HOE TE GEBRUIKEN

Wcierka kan voor elke wasbeurt of direct na het wassen worden gebruikt. Spray gelijkmatig op de hoofdhuid en masseer vervolgens zachtjes met uw vingertoppen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Citrus Limon, Inuline, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Niacinamide, Glycerine, Equisetum Arvense Extract, Rubus Fruticosus ( Blackberry ) Zaadolie, Panthenol , Polysorbaat 20, Polyaminopropyl Biguanide, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Parfum

107520

Specifieke referenties

ean13
5907479384974

Sielanka Lotion...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies