• Nieuw

HairTry Hydrate Hero hydraterende en verzachtende Peeling met NMF complex en ectoïne 100 ml

€ 13,60
Inclusief belasting

Trichologische peeling is een onvervangbaar hulpmiddel in de strijd tegen huidproblemen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

HairTry Hydrate Hero hydraterende en verzachtende Peeling met NMF complex en ectoïne 100 ml

Trichologische hoofdhuidpeeling is een onvervangbaar hulpmiddel in de strijd tegen huidproblemen, dat dode epidermiscellen effectief verwijdert, de talgklieren deblokkeert en antibacteriële eigenschappen heeft. Ondersteund met 4% amandelzuur, is het perfect voor een diepe reiniging van de hoofdhuid. Bovendien bevat het salicylzuur (0,8%), dat perfect omgaat met overmatig talg en een effectieve reiniging van de huid garandeert. Ureum in een concentratie van 3% hydrateert en verzacht, waardoor het comfort van uw huid wordt gegarandeerd. Het bevat ook een uniek vochtinbrengend plantencomplex dat zuren begeleidt en helpt de huid te regenereren, waardoor deze gehydrateerd en verfrist blijft. Het product heeft een aangename, frisse muntgeur en zit in een elegante glazen verpakking met pipet, waardoor een nauwkeurige toepassing op elk deel van de hoofdhuid mogelijk is.

Ingrediënten:

- Amandelzuur 4% - verwijdert dode huidcellen, deblokkeert de talgklieren en heeft antibacteriële eigenschappen, waardoor huidproblemen op het hoofd worden voorkomen, waardoor overtollige opperhuid effectief wordt opgelost,

- Salicylzuur 0,8% - vanwege zijn vermogen om vetten af te breken, verwijdert het effectief overtollig talg en ophopingen rond de haarzakjes, wat leidt tot een effectieve reiniging van de huid,

-Ureum 3% - heeft een hydraterende en verzachtende werking,

- Hydraterend plantencomplex - een combinatie van vele plantenextracten die een hydraterende werking hebben, waardoor de effecten van zuren worden verzacht en de huid gehydrateerd en gekalmeerd wordt.

Productactie:

-Exfolieert,

-Hydrateert,

-Reinigt,

-Verfrist.

De fabrikant beveelt dit product aan voor de volgende haartypes en cosmetische gebreken:

-Haar zonder volume,

-Huid gevoelig voor roos,

-Jeukende hoofdhuid,

-Problemen met haargroei en overmatig haarverlies,

-Seborroïsche en normale huid,

-Vettige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng vóór het wassen een kleine hoeveelheid van het product aan op de droge hoofdhuid, waarbij u streng voor streng scheidt. Masseer zachtjes. Laat het 5 minuten intrekken en was daarna je hoofd twee keer met shampoo. Gebruik, afhankelijk van uw behoeften, ongeveer elke 10-14 dagen.

SAMENSTELLING

Propaandiol, Aqua , Amandelzuur, Ureum, Polysorbaat 20, Salicylzuur, Tromethamine, Glycerine, Vaccinium Myrtillus Fruitextract, Saccharum Officinarum ( Sugar ) Extract, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Fruitextract, Citrus Limon ( Lemon ) Fruitextract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Xanthaangom, Hedera Helix Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Malva Sylvestris Flower Extract, Tilia Platyphyllos Flower Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Parietaria Officinalis Extract, Parfum, Benzyl Alcohol, Natrium Benzoaat, kaliumsorbaat, dehydroazijnzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116525
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666277

HairTry Hydrate Hero...

€ 13,60
group_work Toestemming voor cookies