Isana Vital 2-fasen anti-rimpel Serum -booster 30 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Intensieve verzorging voor de rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Isana Vital 2-fasen anti-rimpel Serum booster 30 ml

ISANA Vital 2-Phase serum-booster is een intensieve verzorging voor de rijpe huid, verrijkt met Vital-Protect Complex, waardevol hyaluronzuur en algenextract. Dit product revitaliseert en verbetert de gezichtscontour en werkt alomvattend:

-Kalpariane®, afgeleid van zeewier uit Bretagne, stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur, wat de stevigheid en elasticiteit van de huid ondersteunt.

-Plantaardige glycerine en hyaluronzuur zorgen voor intense hydratatie, waardoor de huid gehydrateerd blijft.

-Natuurlijke lipiden uit arganolie versterken de beschermende barrière van de huid en houden deze zacht.

- Pantenol kalmeert de huid en ondersteunt het regeneratieproces.

Als gevolg hiervan wordt de huid diep gehydrateerd, neemt de elasticiteit toe en worden de gezichtscontouren duidelijker. Dit product is geschikt voor gebruik op de rijpere huid en de doeltreffendheid ervan is bevestigd door dermatologische tests. De formule van deze serumbooster is vrij van microplastics, wat deel uitmaakt van onze zorg voor het milieu.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles vóór gebruik krachtig om de 2 fasen te combineren. Breng elke ochtend en avond na het reinigen een paar druppels aan op gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , ISOHEXADECAAN, glycerine, argania spinosa pitolie, helianthus annuus zaadolie, tocoferol, capryl/caprinezuurtriglyceride, Panthenol , extract van Alaria Esculenta, natriumhyaluronaat, fruitextract van Hippophae Rhamnoides, AF-EXTRACT, natriumchloride, fenoxyethanol, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine , Parfum, Dinatrium EDTA, Ethylhexylglycerine, Linalool, Pantolacton, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113032
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615657936

Isana Vital 2-fasen...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies