Apis Raspberry Lips regenererend nachtmasker voor lippen 10 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Voedt, regenereert en beschermt de lippen tegen externe factoren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Apis Raspberry Lips regenererend nachtelijk lipmasker 10 ml

Een intensief regenererend lipmasker dat als magie werkt tijdens uw vredige slaap. Door gebruik te maken van de perfecte combinatie van natuurlijke ingrediënten, zal dit masker uw lippen perfect gladde, nauwkeurig gehydrateerde en heerlijk stevige verzorging geven.

Belangrijkste eigenschappen:

-Sheaboter: Voedt, regenereert en beschermt de lippen tegen externe factoren.

-Zonnebloemolie: heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid. Bovendien verzacht en regenereert het de opperhuid.

-Frambozenextract: maakt de gevoelige huid van de lippen glad en hydrateert.

-Squalaan: Verzacht de huid, smeert deze en hydrateert deze diep.

-Rijstwas: Creëert een occlusieve laag op het oppervlak die overmatige verdamping van water van het huidoppervlak voorkomt.

-Frambozenzaadolie: Vertraagt huidverouderingsprocessen en heeft antibacteriële eigenschappen.

-Ricinusolie: Heeft hydraterende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

-Carnuabawas: Het heeft een verzachtende en verzachtende werking.

-Bijenwas: hydrateert, voedt en maakt de huid elastisch, waardoor de opname van het masker verder wordt vergemakkelijkt.

-Honingextract: heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, regenereert bovendien de huid en geeft deze een gezonde glans.

Dit intens regenererende lipmasker werkt in harmonie met uw slaap en zorgt voor een aangename verzorging. Dankzij een zorgvuldig geselecteerde samenstelling van ingrediënten zal het je lippen voorzien van diepe hydratatie, voeding en regeneratie.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig uw lippen tijdens het verwijderen van avondmake-up. Breng het masker met een spatel op je lippen aan en laat het een nacht intrekken.

SAMENSTELLING

Polyglyceryl-2 isostearaat/dimeer dilinoleaat copolymeer, Butyrospermum Parkii boter, Macadamia Ternifolia zaadolie, Oryza Sativa zemelenwas, Ricinus Communis (castor) zaadolie en gehydrogeneerde ricinusolie en Copernicia Cerifera (Carnauba) was en Cera Alba (bijenwas), Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Parfum, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Propaandiol, Rubus Idaeus (Frambozen) Zaadolie, Squalaan, Xylitol, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetyl Alcohol, Rubus Idaeus Fruitextract, Honey (Mel) Extract, Tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112329
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810050146

Apis Raspberry Lips...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies