BodyBoom Peeling Shimmer Gold 100 G

€ 8,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Schitter jij graag? Schitter met mij! Als Shimmer Gold coffee peeling Brilliant Provocateur zal ik je huid verzorgen, voeden en regenereren en tegelijkertijd een buitengewone glans geven. Dankzij het gehalte aan gouden deeltjes verlicht ik de huid en laat deze er mooi, gezond en vakantie uitzien. Vertrouw me en geef je huid de beste verzorging op basis van natuurlijke ingrediënten.


Voor het beste resultaat breng je na onze ontmoeting een van mijn maatjes aan: Strawberry Tempter bodylotion, Caffeine Tough Guy gladmakende en strakker makende body butter of Brave Smoother verstevigende olie.

Hoe mij te gebruiken?

Spring met mij onder de douche en hydrateer je lichaam met water. Breng me aan op de huid en wrijf in cirkelvormige bewegingen. Laat me 5 minuten intrekken, spoel dan af en geniet van je goddelijke huid.

WAT KAN IK JOU BIEDEN?

Robusta-koffie wordt al jaren in cosmetica gebruikt vanwege de voedende en stimulerende werking - het stimuleert de bloedsomloop en weet cellulitis te bestrijden. Na slechts 4 weken regelmatige ontmoetingen met mij, zul je merken dat cellulitis verdwijnt, striemen minder zichtbaar worden en je lichaam er beter uitziet dan ooit tevoren!

De ingrediënten die erin zitten: robustakoffie, roze Himalayazout en bruine suiker zijn natuurlijke schurende ingrediënten die effectief dode huidcellen verwijderen en je huid zijdezacht maken en aangenaam aanvoelen.


Ik ben gemaakt om je lichaam te voorzien van een BOOM-dosis hydratatie en voeding. Ik zal je huid glad, gehydrateerd en sexy maken als nooit tevoren - probeer me en je zult nooit meer aan een andere denken...
68011

Specifieke referenties

ean13
5903031253184

BodyBoom Peeling Shimmer...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies