beBIO Ewa Chodakowska naturalny Balsam do ciała z ekstraktem z owoców goji i granatu 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

De formule van de cosmetica is verrijkt met extracten van gojibessen en granaatappelfruit. De balsem voedt en hydrateert de huid effectief van buitenaf en laat een gevoel van fluweelzachte zachtheid achter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0


BESCHRIJVING

Ewa Chodakowska bodylotion van beBio is de essentie van de natuur. De formule van de cosmetica is verrijkt met extracten van gojibes en granaatappelfruit. De lotion voedt en hydrateert de huid effectief van buitenaf en laat een gevoel van fluweelzachte zachtheid achter.

De toevoeging van aloëbladsap verzacht en verzacht huidirritaties, en hydrateert en regenereert het ook. Karitéboter en cacaoboter vormen een beschermende barrière, maken de opperhuid glad en beschermen deze tegen schaafwonden en luchtvervuiling.

Actie van actieve ingrediënten in beBIO balsem van Ewa Chodakowska

Het belangrijkste ingrediënt van de gepresenteerde balsem is gojibessenextract, dat de huid vitaliseert, ontgift en beschermt. Het heeft zuiverende en versterkende eigenschappen dankzij de grote hoeveelheid vitamines . Granaatappelextract kleurt en herstelt de juiste pH van de huid. Bovendien heeft het een verzachtende en rustgevende werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Ewa Chodakowska beBIO-lotion moet in de gereinigde lichaamshuid worden gemasseerd. Het wordt het best opgenomen na het baden, wanneer de huid nog warm is.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, isopropylmyristaat, Helianthus Annuus-zaadolie, polyglyceryl-3-stearaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, Butyrospermum Parkii-boter, Aloe Barbadensis- Juice , tri-ethylcitraat, parfum, caprylylglycol, natriumstearoyllactylaat, benzoëzuur, xanthaangom , Tocoferol, Theobroma Cacaozaadboter, Maltodextrine, Lycium Barbarum Fruit Extract, Punica Granatum Pericap Extract, Natriumhydroxide, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Sorbinezuur

104350
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906874025383

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies