Zozu Gladmakende en hydraterende ooglapjes Bevat Gold 60 stuks

€ 9,80
Inclusief belasting

Hydrateert effectief en volledig de ooghuid en vult de gaten op

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Zozu Gladmakende en hydraterende ooglapjes Bevat Gold 60 stuks

Ontdek het luxueuze 24-karaats Gouden Oogmasker, verrijkt met delicate en actieve ingrediënten zoals collageen, hyaluronzuur en een verscheidenheid aan natuurlijke plantenextracten. Deze unieke formule hydrateert het gebied rondom de ogen diep en helpt de huid te kalmeren en te revitaliseren.

Belangrijkste voordelen:

-Zachte en actieve ingrediënten: collageen, hyaluronzuur en natuurlijke plantenextracten werken samen om de huid rond de ogen intens te hydrateren.

-Vermindert wallen onder de ogen: De pleisters verminderen wallen, rimpels en donkere kringen, waardoor de tekenen van veroudering en droogheid rond de ogen worden verminderd.

-Onmiddellijke hydratatie: Effectieve oogverzorging zorgt voor snelle resultaten, waardoor de huid zacht en soepel blijft.

-Verbetert donkere kringen en vermoeide ogen: geeft een stralende glans in slechts 20 minuten en vermindert wallen en rimpels in de ogen. Kan gebruikt worden rond de ogen, nek en voorhoofd.

Functies:

- Hydrateert effectief en volledig de ooghuid en vult de gaten op.

-Maakt de huid rond de ogen glad.

- Geschikt voor alle huidtypes.

-60 patches, 30 paar voor 30 keer gebruik

Dompel jezelf onder in een luxueuze verzorgingservaring met het Golden Eye Mask, waarvan de unieke formule uitgebreide verzorging biedt en de jeugdige glans van de huid rond de ogen herstelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig je gezicht met warm water, breng je favoriete vochtinbrengende crème aan en plaats de pads onder je ogen. Laat het 20 minuten intrekken en dep dan zachtjes de resterende essence tot het is opgenomen.

Veel gebruikt: de pads kunnen eenvoudig op verschillende gebieden worden bevestigd, zoals de wenkbrauwen, nasolabiale fa , de ogen en de nek, waardoor intensieve zorg wordt geboden waar dit het meest nodig is.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115555
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4888016429

Zozu Gladmakende en...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies