Apis Good Life Cleansing Peeling voor lichaam, handen en voeten 250 g

€ 11,60
Inclusief belasting

Perfect peelingpreparaat met een charmante en langdurige geur met de toevoeging van hennepolie, aloë vera-extracten, tarwekiemen en Dode Zeezout

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Perfect peelende bereiding met een charmante en langdurige geur door toevoeging van hennepolie, aloë vera-extracten, tarwekiemen en Dode Zeezout.

Verbetert de microcirculatie, verzacht, kleurt, laat een hydro-lipidenlaag achter, licht ingevet, gehydrateerd en verfrist.

Peeling reinigt perfect het lichaam, handen en voeten door dode huidcellen te verwijderen en bereidt zich voor op het aanbrengen van volgende preparaten. Voor het volledige verzorgende effect raden we aan cosmetica uit de Good Life-lijn te gebruiken met een gemeenschappelijke charmante geurnoot.

  • Geurnoot: zoet-bloemig

  • wat ga je voelen? vanille, amber, oranjebloesem, patchouli

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op het geselecteerde deel van het lichaam, handen of voeten en masseer met cirkelvormige bewegingen gedurende 1-3 minuten. Daarna grondig afspoelen met lauw water en voorzichtig afdrogen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

SAMENSTELLING


Natriumchloride, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Sal Maris, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylaat. Hydroxycitronellal, cumarine, benzylbenzoaat, limoneen, geraniol, benzylalcohol. Cannabis Sativa (Hennep) Zaadolie. Fenoxyelhanol, Caprylyl Glycol. Aloe extract, Triticum Vulgare (Tarwe) Kiemextract, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Citroenzuur.

104896

Specifieke referenties

ean13
5901810005498

Apis Good Life Cleansing...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies