FitoKosmetik Fitness Model Scrub-lichaamsmassage "Modelleren" 250 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Tropische scrub modelleren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

FitoKosmetik Fitness Model Scrub-lichaamsmassage "Modelleren" 250 ml

Thaise massage - een speciale massagerichting op basis van hatha - yoga, stelt u in staat spierspanning te verwijderen en vorm te krijgen. Het modelleren van tropische scrub - massage volgens het oosterse recept vermindert stress, verwijdert gifstoffen en verbetert de lichaamscontouren, vergelijkbaar met een Thaise massagesessie. Dankzij het gebruik van de tradities van de oosterse geneeskunde en een unieke combinatie van ingrediënten is het gebruik van een tropische scrub analoog aan 60 minuten yoga. Scrub masseert de huid, verbetert de microcirculatie, exfolieert en verzacht, laat actieve ingrediënten diep in de opperhuid doordringen. Het hydrateert de huid diep en maakt haar glad, stimuleert actieve vetverbranding en vormt het figuur. Bevat rietsuiker, AHA zuren, kokosmelk, ananas-enzymen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op de natte lichaamshuid met actieve masserende bewegingen, spoel af met warm water. Geschikt voor dagelijks gebruik.

SAMENSTELLING

Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Vitis Vinifera-zaadolie, Glycerine, Aqua , Coffea Arabica -zaadpoeder, Cocos Nucifera-olie, Bromelaïne, Vaccinium Myrtillus-fruitextract, Saccharum Officinarum-extract, Cocos Nucifera-poeder, Acer Saccharum-extract, Citrus Aurantium Dulcis-fruitextract, Citrus Limon Fruit Extract, Melkzuur, Glycolzuur, Citroenzuur, Xanthaangom, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Sorbinezuur, CI 75125

De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108530

Specifieke referenties

ean13
4680038242953

FitoKosmetik Fitness Model...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies