Nivea Baby beschermende badvloeistof vanaf 1 dag oud 500 ml

€ 9,10
Inclusief belasting

Nivea Babybeschermende Badlotion is de perfecte keuze voor de dagelijkse verzorging en creëert veilige en plezierige badmomenten.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Baby beschermende badvloeistof vanaf 1 dag oud 500 ml

Nivea Baby Protective Bath Liquid is een delicate formule gemaakt met de jongsten in gedachten. Het biedt uitgebreide huidbescherming en een aangename badervaring.

Belangrijkste voordelen:

-Gentle Wash: De romige, zeepvrije formule zorgt voor een zachte en effectieve wasbeurt van lichaam en haar.

-Bescherming tegen uitdroging: Verrijkt met kamille-extract, beschermt de huid tegen uitdrogen, waardoor deze zacht en soepel wordt.

- Plezier bij het baden: verzacht het water, waardoor het baden nog aangenamer wordt voor het kind.

-Veiligheid en tolerantie: formule zonder parabenen, alcohol, kleurstoffen, zeep en potentieel allergene geuringrediënten, met hoge tolerantie voor de gevoelige huid van baby's en kinderen.

-Oftalmologisch getest: het product is veilig voor de ogen van kinderen en prikt niet in de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een paar druppels van de vloeistof in een badkuip met water van 36-37°C. Spoel na het baden de productresten grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, natriummyrethsulfaat, decylglucoside, PEG-200 gehydrogeneerde glycerylpalmaat, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Tilia Cordata-extract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, bisabolol, glycerine, natriumchloride, glycoldistearaat, Laureth-4, citroenzuur Zuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114431

Specifieke referenties

ean13
4005808363568

Nivea Baby beschermende...

€ 9,10
group_work Toestemming voor cookies