Nivea Baby Mijn eerste crème vanaf dag 1 van het leven 150 ml

€ 9,10
Inclusief belasting

My First Cream wordt elke dag een bijzonder verzorgingsmoment en biedt uw kind plezier en bescherming

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Baby Mijn eerste crème vanaf dag 1 van het leven 150 ml

Nivea Baby My First Cream is een uitstekende keuze voor een zachte huidverzorging van baby's en kinderen vanaf de eerste levensdag.

Belangrijkste voordelen:

-Multilaterale bescherming: Crème gewijd aan de verzorging van het gezicht, de handen en het ego lichaam, en beschermt de huid tegen externe factoren.

-Ondersteunt de beschermende barrière: ondersteunt de natuurlijke beschermende barrière van de huid van uw baby en biedt uitgebreide verzorging.

-Lichte consistentie: Dankzij de lichte consistentie is het gemakkelijk uit te smeren en trekt het snel in, zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

-Hoge tolerantie: formule gemaakt voor de delicate en gevoelige babyhuid, zonder ethylalcohol, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.

Met Nivea Baby My First Cream wordt elke dag een speciaal verzorgingsmoment, waardoor uw kind plezier en bescherming krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Smeer voorzichtig een dun laagje crème op de huid van uw baby.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus zaadolie, glycerine, cetylalcohol, stearylalcohol, palmitinezuur, glycerylstearaat, steariszuur, gehydrogeneerde kokosglyceriden, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Calendula Officinalis-bloemenextract, tocoferol, glucose, dimethicon, myristinezuur, arachidezuur , Oliezuur, Carbomeer, Polyglyceryl-2 Capraat, Fenoxyethanol, Natriumhydroxide, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114432

Specifieke referenties

ean13
5900017062594

Nivea Baby Mijn eerste...

€ 9,10
group_work Toestemming voor cookies