Matka Matka Balbinek Balsam - Lichaamsverzachtend middel voor baby's en kinderen 275 ml

€ 6,59
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van Balbinek en laat je huid genieten van een stralende uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Matka Matka Balbinek Balsam - Lichaamsverzachtend middel voor baby's en kinderen 275 ml

Balbinek is een buitengewoon product dat niet alleen de huid intensief hydrateert en oliën, ale ook actief ondersteunt het behoud van vocht in de structuur. Dit unieke preparaat creëert een delicate beschermende film die effectief waterverlies remt, waardoor de huid beter bestand is tegen schadelijke externe factoren. Dankzij ingrediënten als vloeibare paraffine, capryl- en caprinezuurtriglyceriden, allantoïne, aloë-extract, panthenol en glycerine verzorgt Balbinek niet alleen de huid diep, maar draagt hij ook bij aan de elasticiteit ervan. Na gebruik van Balbinka wordt de huid niet alleen glad en zacht aanvoelend, maar krijgt deze ook een fluweelzachte textuur. Wat de moeite waard is om te benadrukken is dat Balbinek zeer goed wordt opgenomen, waardoor er geen onaangenaam plakkerig gevoel achterblijft. Dermatologische tests bevestigen niet alleen de effectiviteit van vochtinbrenging, maar ook een zeer goede tolerantie voor de kinderhuid. Het preparaat is getest op compatibiliteit met de atopische en bijzonder gevoelige huid, wat de veiligheid en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bewijst. Balbinek is niet alleen een cosmetica voor dagelijks gebruik, maar ook een verzorgingspartner die zorgt voor de gezondheid en het comfort van de huid, vooral de gevoelige huid van kinderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het baden op het hele ego aanbrengen. Indien nodig meerdere keren per dag. Het kan plaatselijk worden gebruikt of i do het hele lichaam te hydrateren.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine (glycerine), Glycerylstearaat SE, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Squalaan (squalaan), Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Ceteareth-25, Paraffinum Liquidum (paraffineolie), Aloe Barbadensis-bladextract (aloëbladextract), Allantoïne (allantoïne) ), Panthenol ( pantenol ), Propyleenglycol, Caprylylglycol, Citroenzuur, Ethylhexylglycerine, Natriumpolyacrylaat, Gehydrogeneerd polydecene, Trideceth-6, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114846

Specifieke referenties

ean13
5901968019606

Matka Matka Balbinek Balsam...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies